Maks 1k klavye önerisi

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,585
Bütçe
1000
Son düzenleme:
Klavye 899TL. Bütçe ayrı ayrı 1k. Aşağıda membran olarak seçilebiliyor
Klavye

Mouse

Klavye

Mouse
Hocam tekrar hoşgeldiniz. Numpad de istiyor arkadaş. Size güveniyorum ama mouse hakkında pek bilgim yok kaliteli midir?

Hocam tekrar hoşgeldiniz. Numpad de istiyor arkadaş. Size güveniyorum ama mouse hakkında pek bilgim yok kaliteli midir?
Numpad istiyor ise https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M bunu alabilirsiniz. Mouse da bütçeye göre en iyisidir sadece malzeme kalitesi hakkında pek iyi olmadığı söyleniyor. Ayrıca benim attığım klavye brown switch, red kadar olmasada çok sesli değil ama derseniz ki membrane olsun Alloy Core alabilirsiniz.

Klavye

Mouse

Fareyi kalitesiz plastikten yapmışlar hissiyatı var , kadına davranır gibi davranmazsan clickleri kırılıyor haberiniz olsun.

Her ikisi için de maks 1k bütçe var ancak daha ucuz olursa daha iyi olur. Klavyenin membran veya mekanik olması önemli değil sessiz olsun yeter. Mekaniklikten çok kaliteli ve uzun ömürlü olması gerekli. Ayrıca attığım linkleri de değerlendirirseniz sevinirim
Hocam ben mousu 2-3 yıl kullandım hala taş gibi tek sorunu pilli olması gerçekten pillere verdiğim paranın haddi hesabı yok şarj edilebilir pil ve şarj aleti almanızı öneririm

Mouse alınmış ancak klavye hala alınmamış. Sadece klavye önerirsenşz sevinirim

Her ikisi için de maks 1k bütçe var ancak daha ucuz olursa daha iyi olur. Klavyenin membran veya mekanik olması önemli değil sessiz olsun yeter. Mekaniklikten çok kaliteli ve uzun ömürlü olması gerekli. Ayrıca attığım linkleri de değerlendirirseniz sevinirim
Klavye Mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,322
Üyeler
190,893
Son üye
Burak3890
Geri