AlperenMte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 145
Cs,valo tarzi oyunlarda kullanacagim.
scyrox v6 veya v8 bakabilirsinCs,valo tarzi oyunlarda kullanacagim.
Baska ne secenek sunabilirsin knk genel vakip alacagimscyrox v6 veya v8 bakabilirsin
steelseries kablolu 1400tl ye var.Cs,valo tarzi oyunlarda kullanacagim.
bu fiyata pro superlight 2 var mı yalogitech gpro superlight 2 atk blazing sky x1 f1 modellerine bakabilirsin sana kalmış bende v6 var memnunum
ben de yakında almayı planlıyorum bir şeyler, kullanıyorsan önerir misin? ne zamandır + ne zamandır ve ne sıklıkla kullanıyorsunScryox V6 veya v8'e bak sadece.
Ben kullanmıyorum.Kaliteli bir mouse olduğu için önerdim.ben de yakında almayı planlıyorum bir şeyler, kullanıyorsan önerir misin? ne zamandır + ne zamandır ve ne sıklıkla kullanıyorsun
bütçeyi arttırırsa birraz alınabilir anlamında attım onu yabu fiyata pro superlight 2 var mı ya
1 senedir aşağı yukarı her gün kullanıyorum günde ortlaam 3 saat kullanıyorum şarj süresi hesaplamadım ama bi 1 hafta rahat götürüyor sanki fazlası da olabilir bi tek yan tuşlarından biri basmamazlık yapıyordu garantiye verdim ilgili ve hızlıydı sorunu halledip gönderdiler onun dışında üstnde gelen skateszler bence güzel 8k dongle içinden çıkıyor ve gecikme hissetmiyorum tavsiye ederim v8 de de aynı donanımlar var zaten tasarım olarak bu daha güzel geldiği için bunu aldım ama onu alsamıydım diyorum bazen daha mı konforlu acaba diyeben de yakında almayı planlıyorum bir şeyler, kullanıyorsan önerir misin? ne zamandır + ne zamandır ve ne sıklıkla kullanıyorsun
Scryox V6 veya v8'e bak sadece.
Dostum o mouse ile sıkıntı yaşayanlar olmuş.
knk v6 mı alayım v8 mi peki sycrox unDostum o mouse ile sıkıntı yaşayanlar olmuş.