Öneri MAKSİMUM 15 BİN TL LAPTOP ÖNERİSİ

AGUMBA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,084
Bütçe
15000
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir abimiz çocukları için laptop almak istiyor. Normal bir kullanım yapılacak. Çocukları büyük değil ve maksimum 15 bin TL ye kadar bütçe var. Nelere dikkat etmeliyiz, hangi laptop nekadar bu konuda benim bir bilgim yok siz bize ne tavsiye edersiniz? Marka model veya ilan linki atabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir abimiz çocukları için laptop almak istiyor. Normal bir kullanım yapılacak. Çocukları büyük değil ve maksimum 15 bin TL ye kadar bütçe var. Nelere dikkat etmeliyiz, hangi laptop nekadar bu konuda benim bir bilgim yok siz bize ne tavsiye edersiniz? Marka model veya ilan linki atabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Dell Inspiron 15.6" FHD Notebook 3520/Core
2 Cİ EL Yeni gibi beğenmezsen iade edebilirsiniz. Daha iyisi yok şuan f/p

Hocam laptop almanız zorunlu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çocuğa laptop vermektense kasa daha mantıklı

Hocam laptop almanız zorunlu mu?

Çocuğa laptop vermektense kasa daha mantıklı
katılıyorum hem daha uzun ömürlü olur eğer laptop şart değilse

katılıyorum hem daha uzun ömürlü olur eğer laptop şart değilse
Aynen öyle laptoplar uzun ömürlü değil ve fiyatına göre daha kötü özellik sunuyor.Ne alırsanız alın öyle.Laptoptaki donanım ile kasadaki bir değil

Linki falan var mı
Hocam cevap yazarsanız ona göre önereyim.

Aynen öyle laptoplar uzun ömürlü değil ve fiyatına göre daha kötü özellik sunuyor.Ne alırsanız alın öyle.Laptoptaki donanım ile kasadaki bir değil

Hocam cevap yazarsanız ona göre önereyim.
Hocam tablet veya laptop istiyorlar çok kullanılmayacak yoksa masaüstü konusunda ben yardımcı olurum zaten

Hocam tablet veya laptop istiyorlar çok kullanılmayacak yoksa masaüstü konusunda ben yardımcı olurum zaten
günlük kullanımsa açıkçası ipad 11 alsınlar en azından 1/2 oyun oynamak isterlerse daha iyi olur ve daha taşınılabilir

günlük kullanımsa açıkçası ipad 11 alsınlar en azından 1/2 oyun oynamak isterlerse daha iyi olur ve daha taşınılabilir
Aslında bence tablet almaları onlar için daha sağlıklı çünkü hem çok daha ucuz hem de sorun çıkarma olasılığı çok daha az

Geri