Maksimum 3500 TL Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe: 3500

+ Samsung öncelikli
+ Kamerası iyi olmalı (fotoğraf ve video çekilecektir)
+ Kullanışlı olmalı
+ Pil kapasitesi iyi olmalı ve günlük kullanımda sorun yaşatmamalı

2. El telefon alınmayacak önermenize gerek yok, bütçe maksimum 3500 TL'dir.

Oyun oynayacak mısınız. Bu fiyata A32 var samsung olarak ama onun Fiyat Performans sıkalasını beğenmiyorum. Redmi note 9 pro veya redmi note 9s önerebilirim.

M21 var 3200 liraya internette ve pili 6000 mah
M21 mi daha iyi A32 mi daha iyi sizce?
Post automatically merged:

Oyun oynayacak mısınız. Bu fiyata A32 var samsung olarak ama onun Fiyat Performans sıkalasını beğenmiyorum. Redmi note 9 pro veya redmi note 9s önerebilirim.
Oyun oynanılmayacak, en çok kamera kullanılacaktır ve Samsung olması önceliklidir

M21 mi daha iyi A32 mi daha iyi sizce?
Post automatically merged:

Oyun oynanılmayacak, en çok kamera kullanılacaktır ve Samsung olması önceliklidir
Samsung önceliğinizin nedenini öğrenebilir miyim?

M21 de 4k video çekilebiliyor A32 de çekilemiyor ancak M21 in işlemcisi daha kötü benim Note 9 Pro önermemin nedeni işlemci olarak testlerden %50 den daha fazla puan farkı bulunması. Ayrıca note 9 pro da 4k video çekebiliyor.

M21 de 4k video çekilebiliyor A32 de çekilemiyor ancak M21 in işlemcisi daha kötü benim Note 9 Pro önermemin nedeni işlemci olarak testlerden %50 den daha fazla puan farkı bulunması. Ayrıca note 9 pro da 4k video çekebiliyor.
Kullanacak arkadaş Samsung diyor yani Samsung markasını seçiyor, sizce M21 modeli mi 3-4 yıl sorunsuz iyi iş çıkarır yoksa A32 modeli mi 3-4 yıl sorunsuz iyi iş çıkarır? Uzun yıllar kullanacak çünkü alacak arkadaş

Kullanacak arkadaş Samsung diyor yani Samsung markasını seçiyor, sizce M21 modeli mi 3-4 yıl sorunsuz iyi iş çıkarır yoksa A32 modeli mi 3-4 yıl sorunsuz iyi iş çıkarır? Uzun yıllar kullanacak çünkü alacak arkadaş
Eğer full samsung istiyor ise A32 alabilir. Daha mantıklı bence 90hz ekranı var. Daha iyi kamera var 4k yok daha iyi dayanıklılık var ve Android 11 ile geliyor. Samsung istiyorsa A32 daha iyi bence. 3-4 sene idare edecektir.

Geri