Maksimum 40kya vade farksız taksit sistem arıyorum

Muhammet yldrm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
En başından sonuna kadar okuyup yardımcı olabilrseniz çok güzel olur.
Arkadaşlar yaklaşık 1 aya sistem alacağım hazır sistem çok ekipman felan aldık monitör klavye kulaklık felan derken durumum şuan ferah değil ve ddr5 taksitli olan sistem aramaya başladım gamegaraj sitesinde 40 k 6 ay taksit sistem var taksit olarak sorun yok fakat sistem öyle böyle değil kazık sistem yapmışlar 43kya satıyorlar sonra incehesaba baktım ve şöyle düşündüm ben bu 27k ddr5 sistemden alırım yükseltirim dedim peşin fiyatına 3 taksit yazıyordu koskoca ama baktım ki paraf kart yok bende ailemden birinde de yok dedim o da olmaz bu sefer parça parça toplayayım dedim nerden baksan bi 40 42 bin TL'ye rx9060xt sistem dizebiliyorum parça parça ama taksitleri tek tek hepsini toplasam yani öğrenciyim arkadaşlar biraz özelimi açmış oluyorum fakat durumum ferah değil şuan aylık taksit 8kyı felan geçiyor yani ne yapmalıyım game garaj sistemi mi almalıyım parça parça mı toplamalıyım başka vade farksız taksitli satan 2 3 ay değil de 6 ay felan özellikle ziraat bankasına taksit yapan siteler yok mu ya da karne zamanına özel peşin taksit artıran siteler vade farksız kampanya sistem üreten siteler yok mu işin içinden çıkamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,054
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri