Şınav çekemiyorum ama 5 kiloluk dambıl dan tek seferde 100 tane yapıyorumyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
Şınav çekemiyorum ama 5 kiloluk dambıl dan tek seferde 100 tane yapıyorumyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
hocam amacım egomu tatmin etmek değilbarfix daha cazip geliyor tek seferde 20'ye çıkdığım oldu
evet doğru tahmin ettin ben böyle şeyleri foruma yazıp egomu tatmin ederim. çünkü ben gelişmiş bir insan değilim. beynimi kullanarak övünceğeim bişey yok o yüzden fiziksel özelliklerimi konuşuyorum.
kilo ?1 tane bile yapamıyorum.
yanlızsam 12 yanımda flört varsa 20 falan zorlarım fkwjeogejrgerıuogoerhyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
hocam çalışmadan 30 imkansız çekemzsinben bisikletle ilgileniyorum üst kaslar çok önemli değil benim için çekmeye kalksam sanırım 30 çekerim
üst kaslarada az uz önem veriyoruz ama ağırlıklı karın ve bacak oluyorhocam çalışmadan 30 imkansız çekemzsin