hayatım boyunca en fazla 50 tane çektim tek seferde daha da çıkamadımyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
hayatım boyunca en fazla 50 tane çektim tek seferde daha da çıkamadımyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
150+ çekerim31 çekerim mekikte
100 taneyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
sınav anlayan masun benyaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
Ya hesap gg ya da modlardan birisi hesabı çaldıBi dakika ben bu konuya mesaj atmamıştım neden ben attım olarak gözüküyor?
Hocam 50 sınav için 12v den kaç a gereklidiryaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim
Konuyu yükselt yapmışYa hesap gg ya da modlardan birisi hesabı çaldı
Gerçi iki türlü de gg olmuş oluyor değil mi![]()
0yaşım 15 tek seferde 50 tane şınav çekebildim siz kaç tane çekebilrisiniz konu dışına açmam gerekiyorsa özür dilerim