Neler Yeni

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Pahalı diyince de "biz kaliteli sistemler topluyoruz siz başkalarının topladığı ucuz sistemleri alın" demişlerdi bana.
Dostum adamlar rehber çekiyor.İndirim yapmıyor.Onların sşstemleri üyelerde önermiyor.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Önümüzdeki hafta şirket avukatımızla toplantımız var süreci başlatacağız bakalım bu linçlemelerin altından kimler çıkacak. Bu arada Technopat platformu ile bir derdim yok bu olay zaten üye bazlı kişisel bir karalama
Evlerine dava kağıdı gelince babaları ne yapar acaba :unsure:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gamepower markasını bazı ürünleri hariç kalitesiz buluyorum. Ancak Gamepower ürün incelemesi yapan bir kanala "dolandırıcı" demek saçmalıktır.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Hocam Technopat'ın

Dostum bu markaların ucuz olmasını ana sebebi tabii ki de insana kalitesizlik düşündürür ama 2600TL az bir para değil onun için size videoda anakartına kadar hatta anakartın seri numarasını bile göstedim bunu daha önce bir incelemede kim göstermiş. bu monitörlerin ucuz olmasının sebebi markaların ARGE'ye para yatırmaması hazır kalıp ürünlere etiket bastırmasıdır. Bu kadar ha kalitesi berbat ürün var mıdır vardır ama ben tüm devre kartlarını bile size gösterdim. Yani bunu yapan bir insana bunları söylemek ne alaka?

Technopat Sosyal'de genel olarak GamePower ürünlerini kimse sevmez. Forumdaki herkes bu markayı kötüleyince ister istemez bir ön yargı oluşuyor. Kullanıcı deneyimlerim de bu olayda önemli bir yer oynuyor. Technopat Sosyal'de neredeyse her gün ''GamePower PSU patladı, Gamepower kalvye çalışmıyor'' gibi konular açılıyor. Eğer attığım linke tıkladıysanız benimde GamePower ürünlerindeki malzeme kaltesinden muzdarip olduğumu görmüşsünüzdür. Ben sizin kadar teknik bilgiye sahip değilim kesinlikle. Ancak kendi deneyimlerime ve gözlemlerime bakarak mu JD ve GamePower ürünlerinin alınmaması taraftarıyım. Ortalık olması gerekenden çok kızıştı. Ülkemizdeki en iyi iki forumda böyle tartışmalar çıkması üzücü. Dolandırıcı demek abartı olmuş tabii ki.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Su 4 günlük dünyada tanımadığın bir adama her şeyini gösterip kaynak vererek açıkladığı video sayesinde dolandırıcı demek. Ne kadar akıl kârı bilmiyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Benim bildiğim hakeret ****** dir yani.Bu adama her dolandırıcı diyene adam dava açmaz.
Artık öyle bir sistem var ki annen evde sana terlik atsa bile dava edersen mahkeme bunu silah sayabiliyor

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
Hayat birinden nefret etmek için çok kısa keşke herkes birine çamur atma derdinde olmasa.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Technopat Sosyal'de genel olarak GamePower ürünlerini kimse sevmez. Forumdaki herkes bu markayı kötüleyince ister istemez bir ön yargı oluşuyor. Kullanıcı deneyimlerim de bu olayda önemli bir yer oynuyor. Technopat Sosyal'de neredeyse her gün ''GamePower PSU patladı, Gamepower kalvye çalışmıyor'' gibi konular açılıyor. Eğer attığım linke tıkladıysanız benimde GamePower ürünlerindeki malzeme kaltesinden muzdarip olduğumu görmüşsünüzdür. Ben sizin kadar teknik bilgiye sahip değilim kesinlikle. Ancak kendi deneyimlerime ve gözlemlerime bakarak mu JD ve GamePower ürünlerinin alınmaması taraftarıyım. Ortalık olması gerekenden çok kızıştı. Ülkemizdeki en iyi iki forumda böyle tartışmalar çıkması üzücü. Dolandırıcı demek abartı olmuş tabii ki.
Her gün Gamepower PSU nerede patlıyormuş bana link atar mısın? nerede yani bu patlayanlar ben sana diyim Technopat'ın incelemediği ne kadar küçük marka varsa o forumda her şeye paylıyor yazılıyor yalan mı? doğru. Ama bak Technopat bizzat Monster'ın ürün yaptırdığı Gamepower modelinin aynısını inceledi neden kimsenin sesi çıkmıyor bu iki yüzlülük değil mi? Technopat'a veya Monster'a lafım yok alırım Monster'ı evimde kullanırım ama bu artık akıl tutulması göz göre göre yapılıyor.

Kaynak: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/

monster monitör.jpg

Hadi buyrun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,896
Üyeler
162,575
Son üye
grkm41
Top Bottom