Selamlar, bu yeni sistem alacaklara bir uyarı yazısıdır. 1 aylık genç bir sistemim var, performansından çok memnunum. Ancak ilk haftadan PSU'dan feci bir koku gelmeye başladı. Şu an birinci ayındayım ve bugün oyun indirirken bilgisayarı açık bıraktım. Diğer oda da TV'de film izlerken birden...
www.technopat.net
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır Gamepower Warlock Blue switch mekanik klavye kullanıyorum. Fiyatı uygun diye aldım ve gayet memnundum ama şu an nedense tab tuşundan başlayan ve num 9'a kadar giden tuşların hiçbiri çalışmıyor. Işıkları yanıyor ama hiçbir eylem gerçekleştirmiyorlar. Bunun nedeni ne...
www.technopat.net
250TL bütçem vardı, n11'den Gamepower Medusa aldım. 1 haftada ulaştı, USB çıkışlı taktım, ara sıra cızırtı geliyor ve ses gidiyor. Çok sinirim bozuldu, ne yapabilirim?
www.technopat.net
Bu markayı biz de burada övmüyoruz zaten, sıkıntı yok.
Saber, Ogre gibi klavyelerinin basmama sorunu olduğunu söyleyip önermiyoruz.
Önereceksek de bunu belirtiyoruz, bizzat benim incelememi de atayım.
Aynı sorunu ben de yaşadım.
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...
donanimarsivi.com
Ya da burada sorsan rütbeli kendini bilen hiç kimse Medusa önermez.
PSU'larını da aynı şekilde önermiyorum, çoğumuz önermiyoruz.
+80 sertifikası olduğunu belirtiyoruz ama sorun yaşayanlar olduğunu da söylüyoruz.
Alınacaksa f/p olduğu için alınırdı fakat şuan FSP gibi markalar varken gerek yok diye de diyoruz.
Çok sorulan sorulardan biri olduğu için tüm markalardan bağımsız bu ürün gamı hakkında düşüncelerimi doğruları sizlere aktaracağım. SORU: Gamepower'ın 80+ sertifikası gerçek mi? CEVAP: Evet gerçek, Gamepower markasının global ismi Gamemax'tır. Gamemax ise dünya 80+ sertifika web sitesine...
donanimarsivi.com
Emin olun orada denilenlerin çoğunu burada yapmıyoruz fakat Technopat'a girince aman aman.
Bir halt bilmeyen Frisby, Turbox, Gamebooster gibi markaları öneren taraf oluyoruz.
Dediğiniz gibi fanboyluk ve haterlık olaylarına uğruyoruz, Abdullah Hacıgül'de başı çekiyor.
En çok sevdikleri de 3 sene önceki (2017) videoları atıp PowerBoost PSU kullandı demek.