Neler Yeni

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
@Abdullah Hacıgül kral bence kimse kimsenin forumuna karışmamalı. Onlar buraya, buradakiler de oraya. İnşallah da tartışma çıkmaz. Ben senin yaptığın sistem toplamalarını seviyorum, ve yakında da almayı düşünüyorum bir sistemi. Sana da özelden belirttim zaten, bakmadın ama olsun :)

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Sakin sakin olmalısın 😌 ban yemek yok

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Böyle bir şey için yasal sürece gerek yok. Az çok kim olduklarını biliyoruz zaten. Biz Donanım Arşivi kanalını ve ekibini de tanıyoruz ve seviyoruz, gerek yok yasal süreç başlatıp zaman kaybetmeye.

Eğer işi büyütürsek kendimizi yavaşlatmış oluruz, ki zaten çoğunun yaşı küçük olduğu için mahkeme bir şey yapmayacaktır. Ama olan ailelerine olur.

Biz yolumuza devam edelim. Eleştiri yapmak herkesin hakkı, ama kimse hakaret veya iftira atamaz. Böyle mesajları gülüp geçmek gerekiyor sayın Abdullah Hacıgül.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
......
Defkhan pp li bir insana bu sözü yakıştıramadim
Evet, bende onu düşündüm. Kesin bAq MoRuQ deF2eAsY aNlAtAbİlDiM mİ der. Özellike bir de şu var:
1602782086301.png

Yazım yanlışı akıyor maşallah. Tam şunu enterleyecektim konu kitlendi:
1602782120653.png

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Böyle bir şey için yasal sürece gerek yok. Az çok kim olduklarını biliyoruz zaten. Biz Donanım Arşivi kanalını ve ekibini de tanıyoruz ve seviyoruz, gerek yok yasal süreç başlatıp zaman kaybetmeye.

Eğer işi büyütürsek kendimizi yavaşlatmış oluruz, ki zaten çoğunun yaşı küçük olduğu için mahkeme bir şey yapmayacaktır. Ama olan ailelerine olur.

Biz yolumuza devam edelim. Eleştiri yapmak herkesin hakkı, ama kimse hakaret veya iftira atamaz. Böyle mesajları gülüp geçmek gerekiyor sayın Abdullah Hacıgül.
Eğer iş hukuki boyuta taşınırsa bu onların işine gelecektir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Az öncede söylemiştim, ön yargı. GamePower'ın adı geçtiği anda, herkes sinirleniyor ve tribe giriyor. Technopat forumundaki sevmediğim bir olay bu. İnsanlara yardım etmeye çalışırken farkında olmadan fanboyluk veya haterlık yapıyoruz. Yalan söylemeyceğim, bu foruma göre Technopat Sosyal'i daha çok seviyorum, ama bu olayda Technopat Sosyal biraz abartı tepki gösterdi, diğer arkdaşlarımın adına sizden özür diliyorum. @Abdullah Hacıgül
Güzel kardeşim her ürün bozulabilir o foruma git dünyanın en sağlam markasının adını yaz arat illa bozulması ile alakalı konu bulursun şimdi sen bana 2018'den konu atıyorsun zaten bozulmasa firma çıkıp bozulmayan ürün yaptık diye reklam basar. Ayriyetten ben sadece benim beğendiğim ürünleri inceleyip yayınlıyorum ve yine ayriyetten yıllardırbir yayıncı olarak Gamepower Warlock klavyeyi almayın diye bağıra bağıra söyleyen yine benim. Yani pahalı ürün inceliyoruz ok biz şimdi ucuz fiyatlı ürün inceleyip içiniz rahat olsun diye anakart seri numarasına kadar gösteriyoruz diye hakarete mi uğrayacağız. Dünyanın hangi ülesinde bu var?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
26
Bu markayı biz de burada övmüyoruz zaten, sıkıntı yok.
Saber, Ogre gibi klavyelerinin basmama sorunu olduğunu söyleyip önermiyoruz.
Önereceksek de bunu belirtiyoruz, bizzat benim incelememi de atayım.
Aynı sorunu ben de yaşadım.
Ya da burada sorsan rütbeli kendini bilen hiç kimse Medusa önermez.
PSU'larını da aynı şekilde önermiyorum, çoğumuz önermiyoruz.
+80 sertifikası olduğunu belirtiyoruz ama sorun yaşayanlar olduğunu da söylüyoruz.
Alınacaksa f/p olduğu için alınırdı fakat şuan FSP gibi markalar varken gerek yok diye de diyoruz.
Emin olun orada denilenlerin çoğunu burada yapmıyoruz fakat Technopat'a girince aman aman.
Bir halt bilmeyen Frisby, Turbox, Gamebooster gibi markaları öneren taraf oluyoruz. 🤣
Dediğiniz gibi fanboyluk ve haterlık olaylarına uğruyoruz, Abdullah Hacıgül'de başı çekiyor.
En çok sevdikleri de 3 sene önceki (2017) videoları atıp PowerBoost PSU kullandı demek.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Güzel kardeşim her ürün bozulabilir o foruma git dünyanın en sağlam markasının adını yaz arat illa bozulması ile alakalı konu bulursun şimdi sen bana 2018'den konu atıyorsun zaten bozulmasa firma çıkıp bozulmayan ürün yaptık diye reklam basar. Ayriyetten ben sadece benim beğendiğim ürünleri inceleyip yayınlıyorum ve yine ayriyetten yıllardırbir yayıncı olarak Gamepower Warlock klavyeyi almayın diye bağıra bağıra söyleyen yine benim. Yani pahalı ürün inceliyoruz ok biz şimdi ucuz fiyatlı ürün inceleyip içiniz rahat olsun diye anakart seri numarasına kadar gösteriyoruz diye hakarete mi uğrayacağız. Dünyanın hangi ülesinde bu var?
abi sen boşver onlarıda 10400f incelemsi gelcekmi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,382
Üyeler
159,766
Son üye
yigitdenizman
Top Bottom