Neler Yeni

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Furkan1461

80+ Silver
Alıntı.PNG

Bu tür insanlara Allah akıl fikir versin.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Alıntıyı görüntüle

Değerli dostlar bugün instagram sayfamızda Gamepower Intense X60 monitörün görsellerini paylaştık ve sayfamıza biosunda Technopat yazan birinden şöyle yorum geldi; "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor" diye tamamiyle cahillik içiren bir yorum aldık ve bu arkadaşa tamamen uydurma yorum yaptığını ve neredeyse tüm büyük markaların "SAMSUNG LSM270DP02" panel ile monitörü var diye kaynaklarla örnekler verdim. Buna rağmen halen hakaretlerine devam edip üstüne bir de tehtid edip burası önemli "Technopat Forumda" konu açalım diye yorum alınca bu kişilerin niyetinin sadece pislik yapmak olduğunu anlamış olduk ve bu kişileri sayfamızdan engelledik. Bu kişiler hakkında da kararlıyız önümüzdeki günlerde hukuki olarak aksiyon alacağız. Çünkü bu kişilere doğru bilgiyi kaynakları ile sunmamıza rağmen tek dertleri hakaret etmek ve özellikle kendi itirafları ile konuyu forumlara taşıyıp forumlar arasında kargaşa çıkartmak.

İlgili Konu: https://www.technopat.net/sosyal/ko...i-instagramda-engelledi.1111620/#post-7455016

Doğru bilgi isteyenler için de buyrun SAMSUNG LSM270DP02 panele sahip markalardan birer örnek;
ViewSonic XG270QC
Kaynak: https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg270qc/

Gigabyte Aorus CV27Q
Kaynak: https://clevo-computer.com/tr/detail/index/sArticle/4954
Msi MAG272CQR gibi gibi

Alıntıyı görüntüle

ÖNEMLİ!
Bu saygısızca yakıştırmayı yapan kişilere Technopat kanalında Gamepower ve JamesDonkey'in ile aynı yerde monitör yaptıran Monster monitörün videosu yapıldı aynı şeyi neden bulunduğunuz foruma söylemiyorsunuz? Ve biz videomuzda Panelin içini sökerek bile tüm seri numaralarına kadar sizlere gösterdik.
Kaynak:
Bu türlü seviyesizce tamamen yalan yakıştırmalarda bulunan kişilere hukuki olarak gerekli aksiyonları alacağız. Çünkü bu iş iftira ve bu kişiler kasıtlı olarak forumlara bu konuları açıyorlar sürekli elimizdeki kaynaklarla doğrusunu insanlara göstermeye çalışıyoruz lakin bu kişiler kulaklarını kapatıp iyice olayı zıvanadan çıkartmaya çalışıyoruz anlıyoruzki bu kişilerin amaçları farklı biz de ona göre haklarımızı kullanacağız. Sevgiler
meyve veren ağacı taşlarlar kral bu böyledir :(

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Sonuna kadar gidin. Böyle kişiler illaha olucaktır hocam. Dünyada hiçbir adam Tüm Dünya tarafından sevilmez bu imkansızdır.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Technopat Sosyal'de genel olarak GamePower ürünlerini kimse sevmez. Forumdaki herkes bu markayı kötüleyince ister istemez bir ön yargı oluşuyor. Kullanıcı deneyimlerim de bu olayda önemli bir yer oynuyor. Technopat Sosyal'de neredeyse her gün ''GamePower PSU patladı, Gamepower kalvye çalışmıyor'' gibi konular açılıyor. Eğer attığım linke tıkladıysanız benimde GamePower ürünlerindeki malzeme kaltesinden muzdarip olduğumu görmüşsünüzdür. Ben sizin kadar teknik bilgiye sahip değilim kesinlikle. Ancak kendi deneyimlerime ve gözlemlerime bakarak mu JD ve GamePower ürünlerinin alınmaması taraftarıyım. Ortalık olması gerekenden çok kızıştı. Ülkemizdeki en iyi iki forumda böyle tartışmalar çıkması üzücü. Dolandırıcı demek abartı olmuş tabii ki.
Olay sadece onda da değil hocam, şunlara bakın.
Bunlar bu videodan bunları nasıl çıkarıyor?
1602781207269.png

Videoda ne konuda, ne hakkında reklam yapmış?
Neye dayanarak söylüyor ve bunu 13 kişi beğeniyor.
1602781497861.png

Ya da bu bir iftira değildir de nedir? (Çöp kovası bile över, yeter ki parayı ver.)
1602781245910.png

Ya da bu, sanki "Yauw bu çok güzel monitör çok ucuz alın sponsorum 🥴" diyormuş gibi sadece övüyor gibi konuşuyorlar.
1602781272307.png

Ya da bu, neresini beğenemedi monitörün?
Neyine bakıp dandik diyor? Bu monitör nasıl dese biri, herkes güzel der.
Aynı panel, 2K 165 Hz çoğu özelliğe sahip menüse de kolay bir monitör X60.
Hepsini videoda göstermiş adam, içini bile açmış. Peki neden böyle diyorlar?
1602781320873.png

Ya da bu, adam resmen "dolandırıcı" diyor ve 7 kişi beğeniyor.
1602781436113.png

Yani bunları böyle demeleri ne kadar mantıklı?
Sizce bu eleştiri mi? Bence değil, bu düpedüz iftira.
Ya da bu, ne alaka yani? Abdullah Hacıgül neden haksız?
Karşıdakinin "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor." dediği için mi?
1602781623750.png

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ya da bu bir iftira değildir de nedir? (Çöp kovası bile över, yeter ki parayı ver.)
Alıntıyı görüntüle
Ya da bu, sanki "Yauw bu çok güzel monitör çok ucuz alın sponsorum 🥴" diyormuş gibi sadece övüyor gibi konuşuyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben de bundan bahsediyorum bunlar örgüt haline gelmiş durumdalar dalga geçer gibi mesaj yazmak kolay bu işin üzerine gideceğiz o zaman yazsınlar...

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Karşıdakinin "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor." dediği için mi?
Alıntıyı görüntüle
@Bora Dere siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Gamepower markasını bazı ürünleri hariç kalitesiz buluyorum. Ancak Gamepower ürün incelemesi yapan bir kanala "dolandırıcı" demek saçmalıktır.
para için diyorlar ya bide bruh

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben de bundan bahsediyorum bunlar örgüt haline gelmiş durumdalar dalga geçer gibi mesaj yazmak kolay bu işin üzerine gideceğiz o zaman yazsınlar...
Hele şu yoruma bakın...
Yazık diyorum sadece, almış başını gidiyor.
1602781756886.png

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Her gün Gamepower PSU nerede patlıyormuş bana link atar mısın? nerede yani bu patlayanlar ben sana diyim Technopat'ın incelemediği ne kadar küçük marka varsa o forumda her şeye paylıyor yazılıyor yalan mı? doğru. Ama bak Technopat bizzat Monster'ın ürün yaptırdığı Gamepower modelinin aynısını inceledi neden kimsenin sesi çıkmıyor bu iki yüzlülük değil mi? Technopat'a veya Monster'a lafım yok alırım Monster'ı evimde kullanırım ama bu artık akıl tutulması göz göre göre yapılıyor.

Kaynak: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/

Alıntıyı görüntüle

Hadi buyrun...

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Az öncede söylemiştim, ön yargı. GamePower'ın adı geçtiği anda, herkes sinirleniyor ve tribe giriyor. Technopat forumundaki sevmediğim bir olay bu. İnsanlara yardım etmeye çalışırken farkında olmadan fanboyluk veya haterlık yapıyoruz. Yalan söylemeyceğim, bu foruma göre Technopat Sosyal'i daha çok seviyorum, ama bu olayda Technopat Sosyal biraz abartı tepki gösterdi, diğer arkdaşlarımın adına sizden özür diliyorum. @Abdullah Hacıgül

Top Bottom