Malwarebytes iyi mi??

hocam bilgisayarcıya yaptırmayın bence kendiniz halledebilirsiniz
kendim nasıl kuracağım ki w10u. aslında pc yi ilk alındığında orijinal w7 ile gelmişti bi yerde orijinal Windows ile gelen bilgisayarlarin Windows key i biosa gömülü oluyormuş w7 yi o şekilde kurabilir miyim zaten w10 pc ye ağır geliyordu bu konularda biraz bilgisizim kusura bakmayin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve eğer format atip yeni Windows kurarsam px içindeki bilgileri nasıl yedekleyecegim illaki ayrı bi disk mi gerekli

kendim nasıl kuracağım ki w10u. aslında pc yi ilk alındığında orijinal w7 ile gelmişti bi yerde orijinal Windows ile gelen bilgisayarlarin Windows key i biosa gömülü oluyormuş w7 yi o şekilde kurabilir miyim zaten w10 pc ye ağır geliyordu bu konularda biraz bilgisizim kusura bakmayin

ve eğer format atip yeni Windows kurarsam px içindeki bilgileri nasıl yedekleyecegim illaki ayrı bi disk mi gerekli

hocam 16 gb usb'niz varsa basit ben size rehber atarım onu uygularsınız hem siz rahat edersiniz hem de bilgisayarcıya gitmezsiniz

hocam 16 gb usb'niz varsa basit ben size rehber atarım onu uygularsınız hem siz rahat edersiniz hem de bilgisayarcıya gitmezsiniz
hocam bence siz şimdi boşuna uğraşmayın çünkü ben köyde olduğum için rahat onu şu an yapamam en az bi iki hafta bekler burda rahat kafayla onu halledemem malum zaten bilgim de yok, bi iki hafta içinde eve dönersem o konuya bi değinmeye çalışırım eğer kolay bir şeyse ve İnternet gerekmiyorsa atabilirsin yapmaya çalışırım

hocam bence siz şimdi boşuna uğraşmayın çünkü ben köyde olduğum için rahat onu şu an yapamam en az bi iki hafta bekler burda rahat kafayla onu halledemem malum zaten bilgim de yok, bi iki hafta içinde eve dönersem o konuya bi değinmeye çalışırım eğer kolay bir şeyse ve İnternet gerekmiyorsa atabilirsin yapmaya çalışırım

siz müsait olduğunuz zaman yeni konu açın, arkadaşınız attığı malwarebytes ı sakın ama sakın kurmayınız dediğim gibi https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/antivirus-free-trial bunu indirin

kapersky free verisyonunda çok bişey yok sadece girdğin site virüslümü değilmi ona bakıyor ekstra bişey yok diye biliyorum
gerçek zamanlı dosya e posta internet koruması vs. var mallwarbytes free de direk real time koruma kapalı

o da isim tam anlamıyla görür mu peki Malwarebytes sadece tarıyor diye biliyorum
görecektir genel olarak

Sistemi rahatlatmak için linux kurabilirsiniz aslında.

Arkadaşım Malwarebytes ile virüs sorununu çözmüş bana da setup ını attı free olmayan crack versiyonu sanırım sizce iyi midir bu program kullanmalı mıyım bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum, içindeki resimlere bilgilere vs. zarar verir mi?
Asiri iyi ama crack indirmeyin pc allahini bulurken son anda kurtardik 57 tane virus bulduydu ve temizledi

niye bu kadar linçlediniz bilmiyorum, cracki desteklemedim övmedim ya da savunmadım sadece maddi durumum ve bilgisayarımin durumundan dolayi crack kullandığımı söyledim yoksa bende memnun değilim ama yapicak bir şey yok
Kaspersky sadece virüsü yakalıyor bende se 1 tane crack oyın var lakin virüs olmadığı için oynuyorum yani virüs yoksa crack engellemiyor

Kendi Fişini Kendine soksan Hoş olurmu ? Öyle Düşün

Kaspersky sadece virüsü yakalıyor bende se 1 tane crack oyın var lakin virüs olmadığı için oynuyorum yani virüs yoksa crack engellemiyor
bilgisayarına gelebilcek kötü yazılımları kengi engelliyoır

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Crack tavsiyem değildir.İnternette para kazanma siteleri var.
Teespring diye sitede tişört tasarlayarak para kazanabilirsin.Sadece tasarlıyorsun diğer işleri şirket yapıyor.
Anket doldurarak para kazanabilirsin.
Tasarım yaparak kazanabilirsin.
Sonra biriktirip orjinal alabilirsin.
teespring sitesine göz attım bi tişört tasarladım o listelendi daha sonra ne yapmam gerekiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri