Malwarebytes visual studio kodunu malware algıladı

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
İlk defa başıma geliyor

Resim:
Ekran Görüntüsü (191)_LI.jpg

Ekran Görüntüsü (192)_LI.jpg

Kod:
C++:
#include <iostream>

using namespace std;

int main()
{
    //break=donguyu sartta baglı durdurur.tamamen durdurur donguden çıkartır
    //continue o terimi atlar

int i = 0;
    while (i < 5) {
        if (i == 3) {
            i++;
            continue;
        }
        cout << i << endl;
        i++;
    }
}

Blacklistte olan bir kod veya bir kod satırı içeriyor olabilir.

Dosyayı virustotal.com üzerinden taratıp sonucu paylaşır mısın? Kod zararlı değil ama bu işin içinde bir iş var. Buna basit bir loop'un sebep vereceğini sanmam.

#include <iostream>

kısmıyla ilgili bir durum sanırım.

Dosyayı virustotal.com üzerinden taratıp sonucu paylaşır mısın? Kod zararlı değil ama bu işin içinde bir iş var. Buna basit bir loop'un sebep vereceğini sanmam.

#include <iostream>

kısmıyla ilgili bir durum sanırım.

hocam çoğu antivirüs programı virüs diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok zararlı bir kod. Bilgisayara zorla üçe kadar saydırıyor. Visual Studio sürümün ne?

Çok zararlı bir kod. Bilgisayara zorla üçe kadar saydırıyor. Visul Studio sürümün ne?

visual 2019

ne yapmam gerek ?

ama kod nasıl zararlı oluyor ? visual studio da çalıştırdım bir tane youtube kanalında adam yapıp çalıştırıyordu kodu

Malwarebytes sizi kadırıyor diyeceğim ama, bir kaç gün önce de Defender bana 20 saat boyunca bilgisayarı tarattı. Böyle şeylere alışacaksın.

Malwarebytes da güvenilir seçme imkânı yoksa, kaldıracaksın. Defender de seçip güvenilir olrak tanımlıyabiliyoruz.

Malwarebytes da güvenilir seçme imkânı yoksa, kaldıracaksın. Defender de seçip güvenil olrak tanımlıyabiliyoruz.

bu kod zararlı mı ? ona göre sileceğim defender a gerek yok kaspersky + malwarebytes kullanıyorum ve kod kaspersky bir şey algılamadı

önemli değil zaten kod

Geri