Öneri Mantıklı bir takas olmuş mu?

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
81
Verdiklerim: Asus Dual 7800 XT / Zotac AMP Extreme GTX 1070 / +10.000₺
Aldığım: Asus Dual RTX 5070

Verdiğim gpular 2. eldi. İki kartta da cw vardı. Aldığım kart ise sıfır kapalı kutu. Sizce mantıklı bir takas olmuş mu? (Esnaf ile takas yaptım)

hepsini satıp 5070 alırdın bence

Verdiğim gpular 2. eldi. İki kartta da cw vardı. Aldığım kart ise sıfır kapalı kutu. Sizce mantıklı bir takas olmuş mu? (Esnaf ile takas yaptım)
Hayırlı olsun hocam
Fatura varsa güzel takas bence.

Bence değer sonuçta 2 tane ikinci el kart satıp 0 almışsın bence worth

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo

7800xt kaç para olarak düşündünüz

Hayırlı olsun hocam
Fatura varsa güzel takas bence.
Eyvallah hocam sağolun. Kutu ve Garanti var fakat faturası maalesef yok. Benim verdiğim 7800 XT'de aynı şekildeydi. 1070'i zaten 2 gün önce almıştım hiçbir şeyi yoktu onun

Eyvallah hocam sağolun. Kutu ve Garanti var fakat faturası maalesef yok. Benim verdiğim 7800 XT'de aynı şekildeydi. 1070'i zaten 2 gün önce almıştım hiçbir şeyi yoktu onun
Fatura olsaydı daha iyi olurdu. Hatta takas yaptığınız yerden 2.el satış sözleşmesi tarzında bir şeyde yapabilseydiniz güzel olurdu çünkü bazen fatura ya da herhangi bir ispat niteliğinde belge sunamayınca garanti den faydalanamayabiliyorsunuz.

7800xt kaç para olarak düşündünüz
Kendisi (esnaf) 13k olarak saydı, 1070'i 2.5k olarak saydı. 11.5k üst istedi sonrasında sıkı bir pazarlık yaptım "Çok zorluyorsun" diyene kadar zorladım ve 10'a kadar düşürebildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fatura olsaydı daha iyi olurdu. Hatta takas yaptığınız yerden 2.el satış sözleşmesi tarzında bir şeyde yapabilseydiniz güzel olurdu çünkü bazen fatura ya da herhangi bir ispat niteliğinde belge sunamayınca garanti den faydalanamayabiliyorsunuz.
Dükkan oturduğumuz yere yakın hocam bir sıkıntı olursa gelebilirsin demişti o yüzden bence çokta önemli değil.

hocam yeterli zaten yazdığınız 7800xt ekran kartının sıfırı ve nakiti sayarsak 34k ediyor diğer kart ne kadar bilmiyorum ama sıfır kapalı kutu için iyi gibi

hocam yeterli zaten yazdığınız 7800xt ekran kartının sıfırı ve nakiti sayarsak 34k ediyor diğer kart ne kadar bilmiyorum ama sıfır kapalı kutu için iyi gibi
Diğer kart baya pisdi (2 gün önce aldım) satmayı düşündüğüm içinde bakımını da yapmak istemiyordum. İyi oldu hem üstü biraz düşürdü hemde elimden çıkmış oldu. Hatta size şöyle diyeyim kartta cw olduğunu dükkanda anladım 🤣. Bence mantıklı bir takas oldu sadece tek beğenmediğim şey iki kartta asus dualdi 😄 farklı bir tasarım gpu kullanmak istiyordum ama olmadı :d

15-16k civarına bireysel kullanıcılara zorlarsın ama uğraşırdın 7800xt yi satmak için. 1070 e yani esnafa göre gerçekten iyi fiyat vermiş. Bence olmuş.

15-16k civarına bireysel kullanıcılara zorlarsın ama uğraşırdın 7800xt yi satmak için. 1070 e yani esnafa göre gerçekten iyi fiyat vermiş. Bence olmuş.
Çok zorladım ama satamadım. Son çare esnaf oldu. Ama bence çokra kötü fiyat vermedi (7800xt için) ve evet gerçekten 1070'e esnafa göre güzel fiyat biçti (benim açımdan) o yüzden gerçekten güzel bir takas oldu benim için. Nvidia geçmek istiyordum çok şükür bunu çok zarara girmeden başardım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,488
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri