Manuel Arabada Vites Düşürmek ?

Fren diski kendi kendine ısınıp kıpkırmızı olmaz o dereceye gelmeden araba sapıtır bir metalin hele ki fren diskinin ısıdan kıpkırmızı olması için 800 derecenin üstünde olması lazım sen bırak 800 dereceyi 100 derecede frene bas bakalım tutuyormu frenler tutmaması için kıpkırmızı olması lazım diyorsun 35 yıllık ustadan öğrendim diyorsun.
Peki o disk bir rampada hemen 100 derece olacak mı?
Adam frene basma fren şişer tutmaz diyor. Bin tane yerden hava alıyor disk o hale gelene eziyet etmen lazım arabaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim yeni arabalarda hiç mi duymadin piston kapatma diye bı sistemi güç gerekmediğinde piston içine yakıt püskürtülmez ve yanma olmaz istersen YouTube den araştır anlatan adamlar kanalına girip bakabilirsin senin dediğin karbüratörlü araçlarda olur

Ayrıca ben demiyorum ki 60 ile indiğin rampadan 1 ile in bişey olmaz 3 ile in 2 ile in sıkıntı olmaz
Piston kapatma dediğin şey act motorda var o da 2 silindir kapatıyo ekonomi için.
Araç rolantide çalışırken neyi yakacak o zaman?
Yakıt olmadan araba çalışmıyor madem yakıt kesiyor sök enjektör hortumunu bak çalışıyor mu?

Adam frene basma fren şişer tutmaz diyor. Bin tane yerden hava alıyor disk o hale gelene eziyet etmen lazım arabaya

Piston kapatma dediğin şey act motorda var o da 2 silindir kapatıyo ekonomi için.
Yakıt olmadan araba çalışmıyor madem yakıt kesiyor sök enjektör hortumunu bak çalışıyor mu?
Off tamam kardeşim sen ister viteste in ister boşta ister frende in herkes araç uzmanı kesilmiş daha fazla uzatmanın mantığı yok herkes bildiğini yapsin ayrıca rölantide piston kapatıyor araç demedim

Hayır şişirmez
Fren şişmesi derken pedalın şişmesinden bahsediyorsa o pompalayınca olur
Fren şişer denen bir şey yok .
Arabayı motor frenine bindirip sakın rampa inme dağıtırsın motoru
Biri o yüzden krankı kırdı
Bizim araba otomatik vites yokuş aşağı yol uzun ise fren şişiyor aynı durum Manuel araçlardada var

Geri