Yardım Marangozda kaça kaç masa yaptırmalıyım ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Masamın üstünde 2 adet monitör olacak. PC kasasını aşağıya koyacam. Monitörlerimden birisi 32 inç diğeri 24 inç.

32 inç olanın genişliği 72 cm.
24 inç olanın genişliği 58cm.

Ucu ucuna yetsin istemiyorum. Ferah bir masa olsun istiyorum. Sizce genişlik derinlik ve yükseklik olarak nasıl bir ölçü vermeliyim marangoza? Odamın genişliğini sorun etmeyin gayet büyük.

Genişlik 160 cm den küçük olmaması iyi olur 70 cm derinlikte idealdir bence eğer monitör ayakları V şekliden değilse derinlik yeterli olur V şeklindeyse mouse pad klavye vs yüzünden monitörü geride tutmanız gerekebilir.
Yükseklik genelde 70cm oluyor ama özel yaptıracaksanız istediğiniz yükseklikte yaptırabilirsiniz. Ve ya paranız var ise yüksekliği ayarlanabilir ayaklar var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
80x180cm kullanıyorum. Tavsiye ederim. 2 Monitör, kasa, hoparlör tam sığıyor

170x70x70 yaptırabilirsiniz hocam. Gayet yeterli olur ilerleyen zamanda kasayıda masa üstüne almak isterseniz rahat edersiniz.

• Beğen
80x180cm kullanıyorum. Tavsiye ederim. 2 Monitör, kasa, hoparlör tam sığıyor
Aynı şekilde 180x80 masada kasa altta üstte 2 monitor (önümde 24'5, yan tarafında 27) + 1 laptop + 2 klavye olmasına rağmen önümde çok ferah çalışma alanına sahibim.

• Beğen
Masamın üstünde 2 adet monitör olacak. PC kasasını aşağıya koyacam. Monitörlerimden birisi 32 inç diğeri 24 inç.

32 inç olanın genişliği 72 cm.
24 inç olanın genişliği 58cm.

Ucu ucuna yetsin istemiyorum. Ferah bir masa olsun istiyorum. Sizce genişlik derinlik ve yükseklik olarak nasıl bir ölçü vermeliyim marangoza? Odamın genişliğini sorun etmeyin gayet büyük.
marangoz işi çok pahalı olur söyleyeyim mobilya mağzaları var demonte veya kurulum kendilerine ait onları gezerek kendine en uygun masayı bulabilirsin ama marangoza yaptırırsan L masa öneririm

• Beğen
Geri