Yardım Marka takıntılı olmalımıyız?

Wînd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Arkadaşlar hem kablosuz mouse hem klavye almak istiyorum, öneriler sonucunda MCHOSE markasını bir çok kişi önerdi hem klavye de hem mouseda…

Hyperx, steelseries, asus, msı gibi markalarında ürünleri var sizce ne yapmalıyım

Yardımınız gerekiyor

Bütçe 6k

Mchose klavye ve mouse aldım daha yeni çok memnunum.fakat hiç mouse klavyeden anlamam banada forumdakiler önerdiği için aldım iyiki almışım.

Mchose klavye ve mouse aldım daha yeni çok memnunum.fakat hiç mouse klavyeden anlamam banada forumdakiler önerdiği için aldım iyiki almışım.
Hangi ürünleri aldınız acaba?

Arkadaşlar hem kablosuz mouse hem klavye almak istiyorum, öneriler sonucunda MCHOSE markasını bir çok kişi önerdi hem klavye de hem mouseda…

Hyperx, steelseries, asus, msı gibi markalarında ürünleri var sizce ne yapmalıyım

Yardımınız gerekiyor

Bütçe 6k
Asıl ''bilindik'' markalardan korkmalıyız. Sırf popüler olduklarını bildikleri için kafadan ürünlerini %30-%40 pahalıya satıyorlar.

Steelseries mouse xpg klavye vardı daha önce adını bile duymadığım markaların klavye mouselarını aldım memnunum nu devirde markaya para vermeye gerek yok donanım olarak aynıysa diğer ürünler

Hangi ürünleri aldınız acaba?
Jet 75 kailh switch
l7 ultra mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bu marka sanırım yurt dışında popülermiş pc hocası bi video çekti bu öarka ile ilgili bir mouse modelini inceledi.

Bilindik markalar anca isim satıyor.

Jet 75 kailh switch
l7 ultra mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bu marka sanırım yurt dışında popülermiş pc hocası bi video çekti bu öarka ile ilgili bir mouse modelini inceledi.
Araştırayım sağ ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri