Marvel's Spider-Man 2 Alınır Mı?

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
PlayStation Store'da cuma indirimleri ile Spiderman 2 deluxe sürümü 1120 TL'ye düşmüş. Bu oyunu oynamak istiyorum çıktığından beri fakat PlayStation 5 sahibi değildim şimdi elimde var fakat 1120 TL değer mi bilemedim. Sizin düşünceniz nedi?

1 2 ay a pc ye gelecek pc kaldırıyorsa pcden alırsın

PlayStation Store'da cuma indirimleri ile Spiderman 2 deluxe sürümü 1120 TL'ye düşmüş. Bu oyunu oynamak istiyorum çıktığından beri fakat PlayStation 5 sahibi değildim şimdi elimde var fakat 1120 TL değer mi bilemedim. Sizin düşünceniz nedi?
Kanka direkt al mükemmel oyun. Ben Spiderman 1 ve Miles Morales i oynayabildim Spiderman 2'yi alamadım henüz PC'ye çıkmadı. Ama PS sahibi arkadaşta izledim mükemmel bir oyun grafikler hikaye vs efso. Bence almalısın

Oynamadım. Pek spoilerda yemedim. PC'ye çıktığı gibi alacağım. Spiderman seviyorsan ve ilk oyununu büyük bir keyifle oynadıysan alınır.

1 2 ay a pc ye gelecek pc kaldırıyorsa pcden alırsın
Hocam 3050 var laptop low da açar belki bilmiyorum ama orada da aşağı yukarı bu fiyatta olur herhalde. En azından PlayStation 5'de yüksek FPS de oynarım diye düşündüm.

Hocam 3050 var laptop low da açar belki bilmiyorum ama orada da aşağı yukarı bu fiyatta olur herhalde. En azından PlayStation 5'de yüksek FPS de oynarım diye düşündüm.
o zaman ps5 de al güzel oyun

Yüksek fps de oynamazsın ama akıcı yüksek çözünürlükte 3050'den kat be kat kaliteli bir deneyim sunar ps de al.

Paraya kıydım aldım arkadaşlar teşekkürler.

3050 ile 2018i oynadım ama miles moraleste pc oynatmadı bir türlü. Riske gerek yok, akıcı bir şekilde sorunsuzca ps5ten alıp oynayın bence. Pcde de 150 lira olarak olmayacak sonuçta.

Geri