Marvels Spider-man ve Uncharted totalde 736 tl Epicte

Reaksiyon skoru
2
Selam herkes,
uzun zamandır oynamak istediğim iki oyun burda üstelik bayada indirimli, Sizce yakın zamanda daha çok indirime düşermi yoksa steam vb platformlarda düşme ihtimalleride varmı. Ve araştırdığım kadarıyla spider-man diğer platformlarda minimum 1000tl ayrıca pc game passtede bulunmuyor. Mantıklımıdır.

İyi akşamlar herkese.
1762281440865.webp

Selam herkes,
uzun zamandır oynamak istediğim iki oyun burda üstelik bayada indirimli, Sizce yakın zamanda daha çok indirime düşermi yoksa steam vb platformlarda düşme ihtimalleride varmı. Ve araştırdığım kadarıyla spider-man diğer platformlarda minimum 1000tl ayrıca pc game passtede bulunmuyor. Mantıklımıdır.

İyi akşamlar herkese.
Alıntıyı görüntüle
Zevkli oyunlar 700tlde uygunmuş al geç

Nays platformu ile Epic üzerinden alışveriş yapınca %20 cashbackte veriyor bu arada, Epic gamesin geri kazanılabilir puanlarınıda düşününce çok mantıklı geldi.

bana kızıcaklar ama iki tane çöp oyun diyeceğim bana göre

Selam herkes,

İyi akşamlar herkese.
Alıntıyı görüntüle
Uncharted koleksiyonu mükemmel zevkle oynarsın

Sağolun dostlar, Daha önce hikayeli açık dünya the witcher 3 oynadım sadece bu oyunları birazda meraktan istiyorum. Başka indirimden önerebileceğiniz oyun varmıdır.

Geri