Neler Yeni

Öneri Masa altı ayaklık almam fayda sağlar mı ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar bilgisayara bakarken belim bir tık ağrı yapıyor. Ayağımı yüksek bir yere koyunca rahatlıyorum. Masa altı ayaklık alsam fayda sağlar mı? Kullanan var mı ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Şu ürünü ilk cıktığı zamanlarda kullandım ancak orta plastik kısım deforme oldukça hareketi arttı.

O yüzden kendime de bir yakınıma da

Aşağıdaki ürünü aldım. Bunegatif durum sanki fazla yüksek. Ama şu varki yüksek olanı kullanmaya başladığımdan beri belim sanki daha iyi. Hoş şimdi g29 u kurunca pedallar aldı yerini onunla idare ediyorum :p

Tüm bunların dışında ben bunları almamış olsam marangozdan güzel bir ağaç malzeme ile yaptırıp belki üzerinide kaplatıp kullanabilirdim.

Dilerseniz sizde deneyin.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ürünü ilk cıktığı zamanlarda kullandım ancak orta plastik kısım deforme oldukça hareketi arttı.

O yüzden kendime de bir yakınıma da

Aşağıdaki ürünü aldım. Bunegatif durum sanki fazla yüksek. Ama şu varki yüksek olanı kullanmaya başladığımdan beri belim sanki daha iyi. Hoş şimdi g29 u kurunca pedallar aldı yerini onunla idare ediyorum :p

Tüm bunların dışında ben bunları almamış olsam marangozdan güzel bir ağaç malzeme ile yaptırıp belki üzerinide kaplatıp kullanabilirdim.

Dilerseniz sizde deneyin.
Teşekkür ederim.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu arada bel agrınız ile ilgili koltukta boşluk var ise oraya da bir destek edinebilirsiniz. Ciddi yardımı oluyor.

51I4D6dw-aL._AC_SL1000_.jpg

Koltuk bundan amma hala belim ağrıyor. Ayaklarım yüksek yer arıyor :(

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

Eclipse

80+ Bronze
Doğru düzgün spor yapmayıp uzun saatler oturduğunuz sürece ağrılarınızdan temelli kurtulamazsınız. Geçici çözümlere değil kesin çözüme odaklanın, spor yapın. (y)

SadeceSeyf

80+ Gold
Yakınınızda ikea var ise önce bir deneyin bence çünkü dedigim gibi aldıgım 2nci ürün biraz tombul. Herkes kullanamayabilir. Yazık yok yere para vermeyin.
tamamdır hocam bugün bakacağım ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru düzgün spor yapmayıp uzun saatler oturduğunuz sürece ağrılarınızdan temelli kurtulamazsınız. Geçici çözümlere değil kesin çözüme odaklanın, spor yapın. (y)
Onu farkettim hocam 3 sene spor yaptım bıraktım her yerim ağrıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,164
Üyeler
162,925
Son üye
conlife
Top Bottom