Neler Yeni

Çözüldü✓ Masa Düzeni İçin Önerilere İhtiyacım Var

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Monitör standı+ kablo cırtcırtı alıp huzura erişebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
hocam kesinlikle alacağım ama dediğim gibi önce ssd almam lazım ssd aldıktan sonra kol alacağım önerdiğiniz ucuz varmıdır acaba mümkünse masa üstüne montaj olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

boş işler ev iyi olmadıktan sonra istediğin kadar düzene sok
hocam masam güzeldi aslında ama yeni yatak alındı eski düzende yatak camın yanındaydı kasa ise yatağın baş kısmının oradaydı sağındada küçük komidin vardı oranın üstüne koymuştum fotoğrafı vardı hatta bulup atayım

sorgusuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berka
duvarları kaplama yap yada alçı olsun bizim gibi taşlı sizin ki de

tabi ev sizin ise

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

tabi ev sizin ise
hocam eskiden bu şekildeydi yatak geldi diye değişti düzen

tabi ev sizin ise
kiradayız hocam maalesef duvarlar pek umrumda değil masam düzenli olsun yeterli çok kalabalık hissediyorum

Ekler

• IMG-20240912-WA0011.jpg
    IMG-20240912-WA0011.jpg
    82.4 KB · Hit: 14

sorgusuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berka
tamam süper olmuş 3 lü monitör kullanma gereksiz max 2 çünkü kendim kullanıyorum öğlen çıkartacam ikili kalacak daha iyi diğeri boşta duruyor çünkü ve artık pc yerine yatırım yapmanı tavsiye ediyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
hocam kesinlikle alacağım ama dediğim gibi önce ssd almam lazım ssd aldıktan sonra kol alacağım önerdiğiniz ucuz varmıdır acaba mümkünse masa üstüne montaj olsun

hocam masam güzeldi aslında ama yeni yatak alındı eski düzende yatak camın yanındaydı kasa ise yatağın baş kısmının oradaydı sağındada küçük komidin vardı oranın üstüne koymuştum fotoğrafı vardı hatta bulup atayım
Monitör kolunda ucuza gitmek pek mantıklı değil ama alabileceğin en fp model nb f160-h160. Önerim 2x h100 alman olur indirimde 2500-2600tlye geliyor 2tanesi. İkili koldan çok çok daha ergonomik tekli 2tane monitör standı almak. İkisi de masaya monte edilebiliyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,675
İsim
Mehmet Aslan
hocam kasayı bu şekil koyduğumda sürekli ayağımı kanatmıştım sağa alsam nasıl olur bilmiyorum denemedim ama sorun olmaz sanırım
Şimdi şöyle yapıyoruz :
  • Kasayı çizdiğin resimdeki gibi aşağıya konumlandırıyorsun.
  • Temu dan kablo gizleme aparatları al
  • o ses sistemini tamamen kaldırıyorsun ve yerine soundbar tarzı ince uzun hoparlör alıyorsun.
  • Ana monitörü kasanın olduğu konuma doğru ittiriyorsun
  • monitör standı alıp yan monitörin ayağını ortadan kaldırıyorsun (mousepad in daha rahat ve ferah olacak hem de masada güzel bir alan elde edeceksin)
  • Temu dan ucuza askılı kulaklık standı ve gamapad konumlandırma aparatı alıyorsun. (Masa kenarına asılanlardan , çok pahalı değiller 50 60 tl bir şey)
  • Aldığın kablo gizleme aparatlarıyla bütün kabloları duvara sabitleyerek gizliyorsun ve masanın altında kablo derdin olmuyor.
  • Monitör kablolarını da monitör üstünde gizleme bölmeleri varsa oradan geçirerek bağla.
  • Bu şekilde masada sadece mousepad , klavye ve hoparlör kalacak.
  • Aldığın askı aparatlarını da masa kenarlarına monteleyerek yerden tasarruf ediyorsun.
Bu şekilde yaparsan tertemiz bir masan olmuş oluyor :D

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
@freygasm önerdiğiniz north bayou nb f160 kolunu ve @-Mehmet- önerdiğiniz şekilde yapacağım hocam kasayı resimdeki gibi değilde ya sağa yada kapağın içine koyacağım kablo toplayıcı içinde plastik kelepçe kullanmayı düşünüyorum ve hoparlör almayı düşünmüyorum dediğim gibi sesini çok beğeniyorum yeni almak yerine düzgün biryere koyacağım teşekkürler final halini muhtemelen ocak ayı gibi paylaşırım şimdiden teşekkürler önerileriniz için. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom