Masa Önerisi

Bunda sallanma problemi var ms2 aldım daha gelmedi

5 gün falan oldu hâlâ kargo bekliyorum hazır değil üretip gönderiyorlar herhalde

5 gün falan oldu hâlâ kargo bekliyorum hazır değil üretip gönderiyorlar herhalde
Bende baktım şimdi gerçekten daha ucuza daha iyi bir modelmiş. Kendi sitesinden havale ile alınca 2374tl ye geliyor havale ile ödeme yapmak mantıklı mıdır

Siz nerden ne kadara aldınız hocam

Kendi sitesinden aldım ben de

Hocam imkânınız varsa ms2 alın derim. Bunu bende kullanıyorum sallanma oluyor.

2-3 senedir kullanıyorum güzel ama arkadaşlarında dediği gibi hafif sallanma problemi var

Hocam imkânınız varsa ms2 alın derim. Bunu bende kullanıyorum sallanma oluyor.
2-3 senedir kullanıyorum güzel ama arkadaşlarında dediği gibi hafif sallanma problemi var
Daha iyi bir öneri gelmezse 2300e ms2 alıcam galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde aynı renk raf önerenilir misiniz kapaklı veya açık farketmez

800e kadar falan alabilirim şu tarz bişey kitaplarımı koymak için

Ekler

• 1000120211.webp
    1000120211.webp
    42 KB · Hit: 5

Dolabımda ceviz renk uyumlu oluyor kalitesi nasıldır kullanan çok var diye biliyorum burda
Bu daha mantıklı bence ms1 versiyonunda sallanma sorunu var diye biliyorum. Bunda öyle bir şey yok kendimde kullanıyorum 2 aydır gerçekten güzel bir masa fiyatının hakkını veriyor.

Dolabımda ceviz renk uyumlu oluyor kalitesi nasıldır kullanan çok var diye biliyorum
marangozda kendiniz yaptırım ben yaptırdım istediğin şekilde yaptırabilirsin ben yaptırdım 2 de dolap koydurdum 4 bin tuttu mis gibi oldu rengini dahi sen seçiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,851
Üyeler
199,449
Son üye
Fwcy

Geri