yapamadıgın bir şey olursa yazabilirsin çekinemdenArkadaslar 2 saat once itopyadan bir sistem aldım kurulu alırsam en erken 20 si dediler bende kurulu olmadan aldım.
BIldiginiz güzel bir rehber varmı kurmak için
hocam zaten deliği ya aşagı doğrudur ya yukarı delik ile çıkıntı birbirini tutacak şekilde takılıyor sadeceRami hangi yöne dogru takıcam emin olamadim
Takıyorum ama güc uygulamak gerekiyormu fazla zorlamak istemedimhocam zaten deliği ya aşagı doğrudur ya yukarı delik ile çıkıntı birbirini tutacak şekilde takılıyor sadece
anakartı kutusunun üstüne alırsanız zarar görmeden gereken kuvveti uygulayabilirsinizTakıyorum ama güc uygulamak gerekiyormu fazla zorlamak istemedim
Sağolun hocam yaptımanakartı kutusunun üstüne alırsanız zarar görmeden gereken kuvveti uygulayabilirsiniz
Kolay gelsin hocam hayırlı olsunSağolun hocam yaptım
anakart A620 serisi yada msi b650m b gibi bi anakartsa argb pini o anakartta takacak yer yok argbsi calısmayacakArkadaşlar hyper 212 halo black kule tipi soğutucuyu montaj yaptım 2 kablosj var biri 4 pinli onu taktım anakarta ama diğer kablo 3 pinli onu takıcak yer yok anakartta ne yapicam onu
Teşekkur ederim hocam üzuldüm valla keşke bilseydimanakart A620 serisi yada msi b650m b gibi bi anakartsa argb pini o anakartta takacak yer yok argbsi calısmayacak
A620m-e anakart evetanakart A620 serisi yada msi b650m b gibi bi anakartsa argb pini o anakartta takacak yer yok argbsi calısmayacak