Masaüstü klasörünü yanlışlıkla sildim

skarlyt

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar laptop'ımda gereksiz şeyleri silerken farketmeden masaüstü klasörünü sildim masaüstündeki her şey silindi geri dönüşüm kutusuna da gitmedi. Nasıl geri getirebilirim çok önemli dosya ve uygulamalarım vardı lütfen yardım edin.

Merhabalar laptop'ımda gereksiz şeyleri silerken farketmeden masaüstü klasörünü sildim masaüstündeki her şey silindi geri dönüşüm kutusuna da gitmedi. Nasıl geri getirebilirim çok önemli dosya ve uygulamalarım vardı lütfen yardım edin.
Masaüstünde genelde kısayolları var. Onları kurduğunuz yerde bulabilirsiniz.

Masaüstündekiler kısayoldur zaten uygulamaların dosyalarından tekrar masaüstü kısayol simgesi oluştur.

Masaüstünde genelde kısayolları var. Onları kurduğunuz yerde bulabilirsiniz.
Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstündekiler kısayoldur zaten uygulamaların dosyalarından tekrar masaüstü kısayol simgesi oluştur.
Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?

Sistem geri yükleme deneyebilirsin aklıma o geldi nedense

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çöp kutusunda yoksa shift del yapmışsındır yani kalıcı olarak silmiş olabilirsin silinen dosyaları kurtaran uygulamalar var diye biliyorum ama bilgim yok.

Hocam çözüm bulabildin mi? Az evvel aynısını bende yaşadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,121
Üyeler
192,183
Son üye
erhanguney
Geri