Neler Yeni

Masaüstü sorunları - gecikme sorunu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Hayir hocam alakasi yok windowsu ssd ye kurarsan ne yaparsan yap yavaş olur masaüstü
knk bende hdd kullanıyorum bu kadar yavaş değil hdd sini değiştirsede olur senin dediğinde olur ama pahalıya patlar

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
cd yerini ölçusunu alsana kaç cm ona gore sana aparat önericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bende HDD kullanıyorum bu kadar yavaş değil HDD sini değiştirsede olur senin dediğinde olur ama pahalıya patlar
Olmaz hocam yine yavaş olur hdd ye windows kurulmaz kurarsan yavaş olur ssd alirsa tüm sorunu çözülür

knk bende HDD kullanıyorum bu kadar yavaş değil HDD sini değiştirsede olur senin dediğinde olur ama pahalıya patlar
150 tl ye 120gb ssd alsa 50 tl yede cd apartini alsa arkadasin sorunu tamamen çozulur

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
Önceki hdd içinden veri kurtarılmayacak kadar kötüydü daha ilk sırada 4 sektör hata gelmişti , şuan yine aynı marka model hdd yi kullanıyorum ve oyunlarda falan bi kayıp hissetmedim , tesadüfen masaüstünde bu sorun oldu.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Önceki HDD içinden veri kurtarılmayacak kadar kötüydü daha ilk sırada 4 sektör hata gelmişti , şuan yine aynı marka model HDD yi kullanıyorum ve oyunlarda falan bi kayıp hissetmedim , tesadüfen masaüstünde bu sorun oldu.
belki windowsla alakalıdır format at

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Önceki HDD içinden veri kurtarılmayacak kadar kötüydü daha ilk sırada 4 sektör hata gelmişti , şuan yine aynı marka model HDD yi kullanıyorum ve oyunlarda falan bi kayıp hissetmedim , tesadüfen masaüstünde bu sorun oldu.
Oyunlarda hissetmezsin zaten windows açilirken birde masaustunde uygulamalar falan acilirken hissedersin ssd hdd ye gore 10 kat daha hizli şuan uygulamalar kaç sn yede aciliyorsa onu 10a böl ssd alinca o kadar hizli acilacak

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
cd yerini ölçusunu alsana kaç cm ona gore sana aparat önericem

Olmaz hocam yine yavaş olur HDD ye windows kurulmaz kurarsan yavaş olur ssd alirsa tüm sorunu çözülür

150 TL ye 120gb ssd alsa 50 TL yede cd apartini alsa arkadasin sorunu tamamen çozulur
Boyutlarını tam iletemem ama leptop Lenovo z50-70

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

Awosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Erdem Gümüş
hocam bi format atsın ya zarar gelmez formattan düzelir belkiiii
Mert ali bey , valla onu bekleyecek kadar sabırlı değilim artık , leptopum eski olduğundan driverlarını bulmamda çok zor oluyor .

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Mert ali bey , valla onu bekleyecek kadar sabırlı değilim artık , leptopum eski olduğundan driverlarını bulmamda çok zor oluyor .
bwlki düzelir format atarsan masaüstün

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Düzel mez hocam siz şu aparatı alıp bu aparata ayrica ssd alacaksiniz hocam istersen 100kere format at pc ye hdd oldugu muddetce o pc masaustunde yavaş olacak adım gibi eminim

Hocam laptop eski oldygundan yavaş degil ssd olmadigi icin yavaş internete yazabilirsiniz hocam ssd vs hdd windows diye hiz farklarini görürsünüz

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Düzel mez hocam siz şu aparatı alıp bu aparata ayrica ssd alacaksiniz hocam istersen 100kere format at PC ye HDD oldugu muddetce o PC masaustunde yavaş olacak adım gibi eminim
benim pc dede hdd var benimki neden olmuyo cevap verin

Top Bottom