Neler Yeni

Masaüstü sorunları - gecikme sorunu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
benim PC dede HDD var benimki neden olmuyo cevap verin
Ssd var mi pc de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mert ali bey , valla onu bekleyecek kadar sabırlı değilim artık , leptopum eski olduğundan driverlarını bulmamda çok zor oluyor .
hocam pc açilirken kaç saniyede açiliyor ?

benim PC dede HDD var benimki neden olmuyo cevap verin
Yani ssd ye karşi olanlar gördümde hdd nin hızlı oldugunu söyleyeni ilk defa gördüm 😀

Son düzenleme:

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Ssd var mi PC de

hocam PC açilirken kaç saniyede açiliyor ?

Yani ssd ye karşi olanlar gördümde HDD nin hızlı oldugunu söyleyeni ilk defa gördüm 😀
ben hdd nin hzılı olduğunu söylemedin kardeşim ben bu çocuğu düşünerek bişey dediş hdd alıp daha uygun bi fiyata alabilir belki annesinin babasının durumu yok düşünmeden yazıyonuz ondan sonra böyle ssd yok pcm de

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ben HDD nin hzılı olduğunu söylemedin kardeşim ben bu çocuğu düşünerek bişey dediş HDD alıp daha uygun bi fiyata alabilir belki annesinin babasının durumu yok düşünmeden yazıyonuz ondan sonra böyle ssd yok pcm de
? Ne alaka 120 gb ssd zaten 1tb hdd fiyatina

@efsoduyar 😀

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Masaüstünde anlamadığım çok saçma bi yavaşlama söz konusu.
Kısa bir Video Paylaştım . Buradan bakabilirsiniz.
Arkadaşım hdd de yavaşlama söz konusu olmalı 120gb bir ssd alarak cözüme kavuşabilirsin bundan önce hdd ne bir sağlik hiz testi yap ardindan bir şey yüklediysen virus kaynakli olabilir

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Yeni HDD alsa yine ayni parayi verecek
kardeşim şimdi sana bişey diyeceğim ssd 120 gb olacak hdd 1 tb hangisi daha büyük boş konuşuyon

Arkadaşım HDD de yavaşlama söz konusu olmalı 120gb bir ssd alarak cözüme kavuşabilirsin bundan önce HDD ne bir sağlik hiz testi yap ardindan bir şey yüklediysen virus kaynakli olabilir
aynen bunu yap belki virüs girmiştir bazı arkadaşlar düşünemiyo ama format atma diyo adama

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kardeşim şimdi sana bişey diyeceğim ssd 120 gb olacak HDD 1 tb hangisi daha büyük boş konuşuyon
Hahaha hocam vallahi aykut elmasdan daha iyi komedyensiniz yemin ederim arkadasin pc de zaten hdd var neden o hdd yi alip yeni hdd alslacak o hdd nin yanina 120gb ssd alsin sorunları cözulecek zaten

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Hahaha hocam vallahi aykut elmasdan daha iyi komedyensiniz yemin ederim arkadasin PC de zaten HDD var neden o HDD yi alip yeni HDD alslacak o HDD nin yanina 120gb ssd alsin sorunları cözulecek zaten
lan hdd bozulmuş anlamıyonmu vallahi kafay yiycem ya bi ya

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kardeşim ben sana küfür etmedimde etmemde bak edepli konuş düyosun benimle dalga geçiyosun önce ne yazdığını ölç biçte öyle konuş
Ben senle dalga geçmedim arkadasin sorunu besbelli windowsu hdd ye kurmasindan dolayi yani bunu gormemek icin ekstra performans gostermek lazım

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Edepli konuş burasi ahır değil

@Mehmet Yılmaz hocam bilmeden yanliş bilgi veriyorlar
anca yetkililer zaten kendin gel

Ben senle dalga geçmedim arkadasin sorunu besbelli windowsu HDD ye kurmasindan dolayi yani bunu gormemek icin ekstra performans gostermek lazım
ya bak kardeşim ben ona direk hdd tak demiyorum diyorumki ssd ye paran yetmezse 7200rpm li bi hdd al ona kur tekrar adamın hhd si bozulmuş görmüyonmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,503
Üyeler
164,318
Son üye
wolsvagen
Top Bottom