Ekran kartı elbette bir etken olabilir ancak kullandığın disk HDD mi?masaustunde mouse u haraket ederken bıle pc kasıyor sebebı ekran kartı olabılırmı muazzam kötü bir karta sahıbım (g210 ekran kartı) diğer bilesenler 10400f 16gb ram h410m v3
Başka bir ekran kartıyla deneme şansınız var mı?hayır 1600-1700 okuma yazma degerlerıne sahıp bır m2 ssd
Diğer parçalar kağıt üzerinde düzgün gözüküyor, diskinizi crystaldiskmark ve diskinfo ile kontrol etmekte fayda var. Benim düşüncem disk ya da ekran kartı.maalesef yok fakat yarın yenı ekran kartımı alıcam (rx6400) kargodan o zaman yazarım
ssd saglıgı 99 du ona baktım ben ekran kartı olarak dusunuyorum yenı kartı taktıktan sonra devam ederse yazarım hocamDiğer parçalar kağıt üzerinde düzgün gözüküyor, diskinizi crystaldiskmark ve diskinfo ile kontrol etmekte fayda var. Benim düşüncem disk ya da ekran kartı.
Belki virüs filan girmiştir. Bilgisayarı yavaşlatıp kastırıyor olabilir.ssd saglıgı 99 du ona baktım ben ekran kartı olarak dusunuyorum yenı kartı taktıktan sonra devam ederse yazarım hocam
bılgısayar verıldıgı gunden berı olan bırsey ben sahsen karttan dolayı oldugunu dusunuyorum zaten yarın yenı ekran kartını takıp test edıcem buraya yazıcam bunuda aklıma yazdım ama hocamBelki virüs filan girmiştir. Bilgisayarı yavaşlatıp kastırıyor olabilir.
RAM'lerden kaynaklı bir durumda olabilir. Sırasıyla ikisini takıp sorunun devam edip etmeyeceğini deneyebilirsin.masaustunde mouse u haraket ederken bıle pc kasıyor sebebı ekran kartı olabılırmı muazzam kötü bir karta sahıbım (g210 ekran kartı) diğer bilesenler 10400f 16gb ram h410m v3
hocam ekran kartını yenıledım sorun cozuldu eskı ekran kartından kaynaklıymısDiğer parçalar kağıt üzerinde düzgün gözüküyor, diskinizi crystaldiskmark ve diskinfo ile kontrol etmekte fayda var. Benim düşüncem disk ya da ekran kartı.
Sevindim hocam, iyi günlerde kullanın.hocam ekran kartını yenıledım sorun cozuldu eskı ekran kartından kaynaklıymıs