Yav arkadaş işlemci sıcaklığı MSI Afterburner'da masaüstünde gö-zük-mez, NOKTA.MSI after burner da görebiliyorsun hocam direkt uygulamayı açarsan görürsün yani
wow işte aradığım zekaHocam bu sorunun cevabı basit. Afterburnerdan başka hiç bir uygulama indirmeye gerek yok. Şimdi bunu okuyunca afterburner masaüstünde sıcaklık değerlerini göstermiyor diyorsunuz duyuyorum. Ekran kartınız amd. Radeon softwarei açarsanız afterburner onu da bir uygulama olarak gördüğü için radeon softwarein sol üst tarafından değerleri görebilirsiniz.
AIDA64'te mi? Eğer AIDA64'te ise Bilgisayar -> Algılayıcı -> CPU.Hocam nerden bakacağım
Evet hocam ordanda 60larda gösteriyor bazen 78e fırlıyo sonra hemen iniyorAIDA64'te mi? Eğer AIDA64'te ise Bilgisayar -> Algılayıcı -> CPU.
İndirdim hocam nasıl sol üstteki gibi gözükmesini sağlayacağımHocam bu sorunun cevabı basit. Afterburnerdan başka hiç bir uygulama indirmeye gerek yok. Şimdi bunu okuyunca afterburner masaüstünde sıcaklık değerlerini göstermiyor diyorsunuz duyuyorum. Ekran kartınız amd. Radeon softwarei açarsanız afterburner onu da bir uygulama olarak gördüğü için radeon softwarein sol üst tarafından değerleri görebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
O normal, aynı şey bende de oluyor, Ryzen 5 3600'i stok soğutucu ile kullanan herkeste oluyor.Evet hocam ordanda 60larda gösteriyor bazen 78e fırlıyo sonra hemen iniyor