Neler Yeni

Masaüstündeyken sıcaklığı ölçeceğim program önerir misiniz?

COREXAR

80+ Silver
İşlemcide sorun yok, sensörlerde de sıkıntı yok. Kasa nedir?
İmzamda var hocam delta rgb ama kasa geldi kendi kontrolcüsünden hiçbirşey yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirdim hocam nereden bakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Hocam bu sorunun cevabı basit. Afterburnerdan başka hiç bir uygulama indirmeye gerek yok. Şimdi bunu okuyunca afterburner masaüstünde sıcaklık değerlerini göstermiyor diyorsunuz duyuyorum. Ekran kartınız amd. Radeon softwarei açarsanız afterburner onu da bir uygulama olarak gördüğü için radeon softwarein sol üst tarafından değerleri görebilirsiniz.
ss.png

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Hocam bu sorunun cevabı basit. Afterburnerdan başka hiç bir uygulama indirmeye gerek yok. Şimdi bunu okuyunca afterburner masaüstünde sıcaklık değerlerini göstermiyor diyorsunuz duyuyorum. Ekran kartınız amd. Radeon softwarei açarsanız afterburner onu da bir uygulama olarak gördüğü için radeon softwarein sol üst tarafından değerleri görebilirsiniz.
wow işte aradığım zeka

COREXAR

80+ Silver
AIDA64'te mi? Eğer AIDA64'te ise Bilgisayar -> Algılayıcı -> CPU.
Evet hocam ordanda 60larda gösteriyor bazen 78e fırlıyo sonra hemen iniyor
Şimdi afterburner indirdim arkadaşın dediği gibi ve nasıl uygulamanın solüstünde gözuken yazıları yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sorunun cevabı basit. Afterburnerdan başka hiç bir uygulama indirmeye gerek yok. Şimdi bunu okuyunca afterburner masaüstünde sıcaklık değerlerini göstermiyor diyorsunuz duyuyorum. Ekran kartınız amd. Radeon softwarei açarsanız afterburner onu da bir uygulama olarak gördüğü için radeon softwarein sol üst tarafından değerleri görebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
İndirdim hocam nasıl sol üstteki gibi gözükmesini sağlayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Msi afterburneri açıyoruz- ayarlar- izleme- gpu sıcaklığı-OSDde göster- Cpu tempature- OSDde göster- VRM tempature- OSDde göster- Uygula-tamam

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
bilgi ekranı diye bir başlık var ayarlarda ona bas ve bir tuş ata etkinleştir kısmına

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Bazı sistemlerde görmeyebiliyor. Termal macunu eşit sürdüyseniz 12cpunun da sıcaklığı aynıdır (eşit sürdüm mü canınız sıkılmasın artı eksi 1 derece olabilir) Hatta ben bir gün merakımdan 12 cpu nun da sıcaklığını izledim birebir aynı oluyor hepsi eşzamanlı atıyorum 52 oluyor 54 oluyor. Aralarında bir kaç milimetre var zaten.

Top Bottom