Neler Yeni

Mast. yaparken bayılma ve ölme korkusu

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem

wreda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mesut
Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Rüyanda falan mı gördün yaparken bayıldığını/öldüğünü yada bu durumun olduğu video mu izledin? Sebebini bilirsen çözümünü bulursun

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
bayılıp ölmeyide ilk defa duyuyorum lisede bizim arkadaş günde 5-6 kere yaptıktan sonra halının üstüne bayılmıştı günde en fazla 2 sonrasında aşırı yorgunluk yapıyor

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rüyanda falan mı gördün yaparken bayıldığını/öldüğünü yada bu durumun olduğu video mu izledin? Sebebini bilirsen çözümünü bulursun
Sebebi yok işte hocam bu aralar galiba psikolojik sıkıntılarım var gece bile uyuduğum an ölceğimi zannediyorum uyuyamıyorum okula dahi zor gidiyorum hep bir sey olcak gibi hissediyorum ve acayip başım dönüyor midem ağrıyor 7/24
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayılıp ölmeyide ilk defa duyuyorum lisede bizim arkadaş günde 5-6 kere yaptıktan sonra halının üstüne bayılmıştı günde en fazla 2 sonrasında aşırı yorgunluk yapıyor
1 den fazla yqpmıyorum zaten

Berkyozclk

80+ Bronze
hocam duşta sıcak oldugu icin bayılma olayı olabilir mi ben cok sıcakta yıkanıyorum diye duşta susadıgım zaman camları acarım ya da su icerim

wreda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mesut
Sebebi yok işte hocam bu aralar galiba psikolojik sıkıntılarım var gece bile uyuduğum an ölceğimi zannediyorum uyuyamıyorum okula dahi zor gidiyorum hep bir sey olcak gibi hissediyorum ve acayip başım dönüyor midem ağrıyor 7/24
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 den fazla yqpmıyorum zaten
Psikiyatriye git.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
hocam duşta sıcak oldugu icin bayılma olayı olabilir mi ben cok sıcakta yıkanıyorum diye duşta susadıgım zaman camları acarım ya da su icerim
Olabilrim full sıcakta yıkanıyorum ama soğukta yıkanırsam da kalp krizi geçirip ölücem zannedip tekrar bayılır ya da stres yaparım büyük ihtimal:(

Berkyozclk

80+ Bronze
Olabilrim full sıcakta yıkanıyorum ama soğukta yıkanırsam da kalp krizi geçirip ölücem zannedip tekrar bayılır ya da stres yaparım büyük ihtimal:(
troll konu gibi duruyo soguk su niye kalp krizi gecirtsin trol deilse kusura bakma yani cok değişik bir şey bazı seylerin mantıgını ogrenip rahatlamaya calıs bari bilmiyorum kusura bakma

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,445
İsim
uwu
bu sabah 4 te uyan namazı kıl banyoya gir bi tokatla sonra gusul ardından geri yat

Top Bottom