Bunu burada açman bence pek doğru değil. İçeriğin içeriğinden ziyade bunları Ürolog ve psikologlarla konuşman gerekli. İlk üroloğa git hormonel problem yoksa psikolojik olabilir.arkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
tamam abi cok saolBunu burada açman bence pek doğru değil. İçeriğin içeriğinden ziyade bunları Ürolog ve psikologlarla konuşman gerekli. İlk üroloğa git hormonel problem yoksa psikolojik olabilir.
Boşalabiliyor musunuz, yoksa boşalıyor ama sperm çıkmıyor mu?arkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
yaşınız kaç acaba ?bosalacak gibi oluyorum ama sperm çıkmıyor
Yani, Retrograd Ejakülasyon gibi duruyor. Bu ne zamandır oluyor? Eğer, bir süredir oluyorsa. Bir Ürolojiye gitseniz kötü olmaz. Çok geçmeden işinizi garantiye almanızı tavsiye ederim.bosalacak gibi oluyorum ama sperm çıkmıyor
anneme söylemeye cok utanıyorum ve evet biraz uzun zamandır böyle bi 4 5 aydırYani, Retrograd Ejakülasyon gibi duruyor. Bu ne zamandır oluyor? Eğer, bir süredir oluyorsa. Bir Ürolojiye gitseniz kötü olmaz. Çok geçmeden işinizi garantiye almanızı tavsiye ederim.
anneme soylemeye cok utanıyorumbiz sana ne konuda yardım edebiliriz?
boşalman için mi hemen boşaltırız
git al urolojiye randevu al
Bu konu hakkında bir kişi konu açmıştı. " Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir." diye bir konuydu. O konuya gelen tüm mesajlar sizin içinde geçerli olur. Bir erkek için özellikle bu konu kesinlikle önemli. Babanıza söylemeye çalışın. Nesi var demeye başlarsa. bir şeyler düşünüp söylersiniz.anneme söylemeye cok utanıyorum ve evet biraz uzun zamandır böyle bi 4 5 aydır
Bu problemi açıklayabilecek benzer bi yalan uydur ürolojiye falan gidebilirsin ama yaşın küçükse boşver. 16-17 yaşlarında gidersin problem devam edersearkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
teseeekuur ederimsaolBu konu hakkında bir kişi konu açmıştı. " Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir." diye bir konuydu. O konuya gelen tüm mesajlar sizin içinde geçerli olur. Bir erkek için özellikle bu konu kesinlikle önemli. Babanıza söylemeye çalışın. Nesi var demeye başlarsa. bir şeyler düşünüp söylersiniz.
tamam abi saolBu problemi açıklayabilecek benzer bi yalan uydur ürolojiye falan gidebilirsin ama yaşın küçükse boşver. 16-17 yaşlarında gidersin problem devam ederse
Knk Yaşın Küçüktür Sperm Çıkmıyordur Yaşın Kaç 13 Den Küçüksen Çok Çıkmazarkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen