Neler Yeni

Mastürbasyon Yapamıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emircoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İnce
arkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar ben mastürbasyon yaparken vücüdüm aşırı fazla titriyor ve boşalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Bunu burada açman bence pek doğru değil. İçeriğin içeriğinden ziyade bunları Ürolog ve psikologlarla konuşman gerekli. İlk üroloğa git hormonel problem yoksa psikolojik olabilir.

Emircoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İnce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu burada açman bence pek doğru değil. İçeriğin içeriğinden ziyade bunları Ürolog ve psikologlarla konuşman gerekli. İlk üroloğa git hormonel problem yoksa psikolojik olabilir.
tamam abi cok saol

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bosalacak gibi oluyorum ama sperm çıkmıyor
yaşınız kaç acaba ?
ve ergenliğinize girdiniz mi yoksa girme evresinde misiniz?
ürolog uzmanına görününüz diyeceğim ama belki bildiklerimle yardımcı olabilirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
...
bosalacak gibi oluyorum ama sperm çıkmıyor
Yani, Retrograd Ejakülasyon gibi duruyor. Bu ne zamandır oluyor? Eğer, bir süredir oluyorsa. Bir Ürolojiye gitseniz kötü olmaz. Çok geçmeden işinizi garantiye almanızı tavsiye ederim.

Emircoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İnce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani, Retrograd Ejakülasyon gibi duruyor. Bu ne zamandır oluyor? Eğer, bir süredir oluyorsa. Bir Ürolojiye gitseniz kötü olmaz. Çok geçmeden işinizi garantiye almanızı tavsiye ederim.
anneme söylemeye cok utanıyorum ve evet biraz uzun zamandır böyle bi 4 5 aydır
Mesaj otomatik birleştirildi:

biz sana ne konuda yardım edebiliriz?
boşalman için mi hemen boşaltırız :ROFLMAO:
git al urolojiye randevu al
anneme soylemeye cok utanıyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
...
anneme söylemeye cok utanıyorum ve evet biraz uzun zamandır böyle bi 4 5 aydır
Bu konu hakkında bir kişi konu açmıştı. " Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir." diye bir konuydu. O konuya gelen tüm mesajlar sizin içinde geçerli olur. Bir erkek için özellikle bu konu kesinlikle önemli. Babanıza söylemeye çalışın. Nesi var demeye başlarsa. bir şeyler düşünüp söylersiniz.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Alper Kaplan
Bu problemi açıklayabilecek benzer bi yalan uydur ürolojiye falan gidebilirsin ama yaşın küçükse boşver. 16-17 yaşlarında gidersin problem devam ederse

Emircoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir İnce
Bu konu hakkında bir kişi konu açmıştı. " Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir." diye bir konuydu. O konuya gelen tüm mesajlar sizin içinde geçerli olur. Bir erkek için özellikle bu konu kesinlikle önemli. Babanıza söylemeye çalışın. Nesi var demeye başlarsa. bir şeyler düşünüp söylersiniz.
teseeekuur ederimsaol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu problemi açıklayabilecek benzer bi yalan uydur ürolojiye falan gidebilirsin ama yaşın küçükse boşver. 16-17 yaşlarında gidersin problem devam ederse
tamam abi saol

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom