Matematiği anlayamıyorum

YouTube dan matematik kanallarını izle.
şenol hoca mesela baya güzel anlatıyo.özellikle temeli olmayanlar için çok yararlı.

daha önce arkadaşımın abisi bana ücretsiz öğretmeye çalıştı ama yine durum aynı oldu
Anladınız mı anlattığında
maalesef sizin dediğiniz gibi zeka geriliği yok mesela dersler dışında programlama ve yazılımı biliyorum ve ilgiliyimde ama babam önüme çıkıyor buseferde
Temelin olmadığı için zorlanman normal üstüne ek çalışma yapmanız lazım

Anladınız mı anlattığında

Temelin olmadığı için zorlanman normal üstüne ek çalışma yapmanız lazım
hocam size şöyle anlatayım anlasam bile soruyu konuyu anlıyorum ertesi gün okulda hoca bir soru yazıyor bambaşka bir soru gibi geliyor sonrası gümbürtüye gidiyor zaten

Arkadaşlar Lise 1 e geçtim ve matemtiği hayatım boyunca hiç anlamadım. Ders çalıştım videolar izledim sırf sadece matematiğe çabaladım ama anlayamıyorum şu lanet dersi. Meslek lisesine gidiyorum ve mesem var bilen bilir. Babama derslerimin kötü olduğunu ve oraya geçmemin daha iyi olacağını söylüyorum ama beni dinlemiyor bile illa okuyacaksın diye tutturdu. Sadece matematik değil aslında dersleri genel olarak sevmiyorum ama en çok matematik. Hayatımda hep sorun yarattı bana. Ailem özel ders aldırmak istiyor ama ben daha önce çok denedim paranın boşa gitmesinide istemiyorum. Ne yapmalıyım bu okul hayatını tavsiyeleriniz var mı?
Lise 1'de aynı senin gibiydim matematiği gram anlamazdım önceden özel ders almama rağmen bir şey bilmiyordum şimdi 11'e geçtim sayısaldayım, hayalimdeki meslek yazılım müh. olduğu için çok sıkı çalışmaya başladım 11'de olmama rağmen yapabiliyorum matematiği. Öncelikle Antrenmanlarla matematik adlı kitabı almanı öneririm daha çok zamanın var yeni geçmişsin liseye, ve şunu unutmaki isteyip başaramayacağın ders yok

Lise 1'de aynı senin gibiydim matematiği gram anlamazdım önceden özel ders almama rağmen bir şey bilmiyordum şimdi 11'e geçtim sayısaldayım, hayalimdeki meslek yazılım müh. olduğu için çok sıkı çalışmaya başladım 11'de olmama rağmen yapabiliyorum matematiği. Öncelikle Antrenmanlarla matematik adlı kitabı almanı öneririm daha çok zamanın var yeni geçmişsin liseye, ve şunu unutmaki isteyip başaramayacağın ders yok
abi ben bunları çok yaşadım inandım başaracağıma ama hep masraf oldum aileme 2 3 soru çözdüm gerisini çözemedim internetten ucuza anlatan biryer buldular masraf yine boşa gitti daha fazla masraf olmak istemiyorum malum fiyatlar belli babamı mesem e nasıl ikna edebilirim tavsiyeleriniz varmı 8 de dersler çuvalladı bidaha toparlanamadı en azından meslek sahibi olmak istiyorum

abi ben bunları çok yaşadım inandım başaracağıma ama hep masraf oldum aileme 2 3 soru çözdüm gerisini çözemedim internetten ucuza anlatan biryer buldular masraf yine boşa gitti daha fazla masraf olmak istemiyorum malum fiyatlar belli babamı mesem e nasıl ikna edebilirim tavsiyeleriniz varmı 8 de dersler çuvalladı bidaha toparlanamadı en azından meslek sahibi olmak istiyorum
Hocam hiç bişey için geç değil daha yeni başlamışsın liseye istersen türkiye 1. si bile olabilirsin 4 yıl var önünde devasa bir süre hazırlanmak için. Para vermenize gerek yok ki YouTube'da ücretsiz bir şekilde çoğu öğretmenden daha iyi anlatan ders videoları var bende oradan dinliyorum. Sadece tüm derslerden birer tane kolay test kitabı alsan güzel bir adım atmış olursun. Ama illa meslek lisesi diyosan bişey diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@rdeM

Genel olarak okuma hevesin yoksa Zaten hiçbir derste başarılı olmazsın önce sevmen gerekiyor en azından meslek lisesine gidip bir meslek sahibi olabilirsin ondan sonra istersen eğitimine devam edersin istemezsen zaten iş hayatına girersin üniversite mezunun bile Kasiyer olarak çalıştığı bir sistemle yaşıyoruz daha ne olsun

hocam size şöyle anlatayım anlasam bile soruyu konuyu anlıyorum ertesi gün okulda hoca bir soru yazıyor bambaşka bir soru gibi geliyor sonrası gümbürtüye gidiyor zaten
Sürekli Saylıları değiştirip soracak hali yok yani bunun üstüne gitmen lazım konuları yavaş yavaş sırayla halledeceksin lise 1 sin her şeyin başlangıcı yapamam deme yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,229
Üyeler
197,407
Son üye
xkralx
Geri