Neler Yeni

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler var. tüm erkekler şikayetçi, üstelik saygımı da asla bozmuyorum. idareye şikayette bulununca he hı diyip yolluyorlar. sorunu nasıl kanıtlayıp şikayette buluna bilirim? okul idaresi harici şikayette bulunabileceğim bir kurum varmıdır?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler var. tüm erkekler şikayetçi, üstelik saygımı da asla bozmuyorum. idareye şikayette bulununca he hı diyip yolluyorlar. sorunu nasıl kanıtlayıp şikayette buluna bilirim? okul idaresi harici şikayette bulunabileceğim bir kurum varmıdır?
pek bir şey olacağını sanmıyorum

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
milli eğitim bakanlığına ailen dilekçe yaziyor bak bakalım oluyor mu benim başımada geldi uğraştık biz öğretmen okuldan uzaklaştırıldı.
ayrica ailenle okula gidip idareye bildirmendede fayda var aile büyüklerin biraz yaygara çıkarsın utanmayın böyle şeylerden geleceğiniz önemli burda gerekirse tehdit şikayet edeceğim diye

Son düzenleme:

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Bir şey çıkmaz büyük ihtimal pozitif ayrımcılık işte bizim bazı hocalarda yapıyodu bizim arkadaşlarda her türlü düşük veriyo diye sohbet muhabbet ne varsa yapıyolardı :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Sözlü genel olarak ders içinde gösterdiğin eylemler için verilir. Sınav'dan yüksek olma gibi bir kuralı da yok. Uyumaman veya birilerini rahatsız etmemen gösterdiğin eylem ile alakası yok. Sınavda kötü olan birinin derse katılımı yüksek ise daha yüksek sözlü alabilir. Bunun tam kuralını bilmeyen hocalar var ama senin durumun için geçerli değil diye düşünüyorum çünkü katılım yapmadığını söylüyorsun zaten.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
milli eğitim bakanlığına ailen dilekçe yaziyor bak bakalım oluyor mu benim başımada geldi uğraştık biz öğretmen okuldan uzaklaştırıldı.
ayrica ailenle okula gidip idareye bildirmendede fayda var aile büyüklerin biraz yaygara çıkarsın utanmayın böyle şeylerden geleceğiniz önemli burda gerekirse tehdit edin.
Evet uğraşırsan sonuç çıkabilir biz uğraşmamıştık önemli bi hoca veya ders değildi zaten uğraşırsan ve kanıtlayabilirsen sonuç çıkabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derslere katılarak geçir bir dönemi tutumunda bi farklılık olacak mı bak

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
ayrica ailenle okula gidip idareye bildirmendede fayda var aile büyüklerin biraz yaygara çıkarsın utanmayın böyle şeylerden geleceğiniz önemli burda gerekirse tehdit edin.
Derse katılmayan öğrenci, kimi nereye şikayet ediyor kusura bakma da dostum çok fazla gaza geliyorsunuz bu gibi durumlarda. Gözlerim PKK öven hoca gördü onu attıramadık. Sözlüden düşük veren hocayı nasıl attırdınız acaba :D

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
erhan nalbantoğlu
bu tarz ayrımcılık ve bu kalibrede insanlar hep karışına çıkacak yani arkadaşlarının dediği gibi yapabilirsin en iyi yapacağın şey hocanın beklentilerini karşılayıp onu uyum sağlaman olur bence üniversiteye gidince ne demek istediğimi daha da anlayacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Hüseyin
Sözlü genel olarak ders içinde gösterdiğin eylemler için verilir. Sınav'dan yüksek olma gibi bir kuralı da yok. Uyumaman veya birilerini rahatsız etmemen gösterdiğin eylem ile alakası yok. Sınavda kötü olan birinin derse katılımı yüksek ise daha yüksek sözlü alabilir. Bunun tam kuralını bilmeyen hocalar var ama senin durumun için geçerli değil diye düşünüyorum çünkü katılım yapmadığını söylüyorsun zaten.
Derslere katılmıyor ama başarılıysa düşük sözlü vermesi öğretmenin öküzlüğü. Belli ki sosyalleşmeye karşı bir sorunu var ve bu onun elinde değil.

Furkanozr

80+ Silver
Aynı durumu bende yaşadım 😂
Matematik hocası genel olarak kızlara yüksek verirken erkeklere düşük sözlü veriyor du

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Aynisini 10. Sinifa gittigim donemde yasamistim bundan 7 yil oncesi Emel adinda bir kadin hocamiz feci takıktı bana kendisi her soruya yapamayacagimi dusunup beni kaldirirdi ona inat yapardim artik baskalarini da mi kaldirsaniz derdim yine beni kaldirirdi o… sinifta gecme sinirinda olan her erkeği dersten bırakıp bana da 40 sozlu verip sinavlarin da yuksek olmasina ragmen 40 derste sesi solugu cikmayan sinav notlari 40-50 olan her kiza 70-80 sozlu veriyordu erkek dusmani o. sinirlendim yine aklima gledi her yerde var demek bu tur ayrimlar cok yazik

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Derslere katılmıyor ama başarılıysa düşük sözlü vermesi öğretmenin öküzlüğü. Belli ki sosyalleşmeye karşı bir sorunu var ve bu onun elinde değil.
Sözlü verilme amacı zaten ders içinde yaptığın aktiviteler ve katılım için verilen bir şey. Sözlü puanını siz hala sınav ile orantılı bir şey sanıyorsunuz. Bu mantıkla düşük alan öğrenciye iyice düşük verilerek daha de dersten soğutuluyor. Asıl sınava göre puan veren öğretmenler benim için iş bilmez kişilerdir. Sözlü ile sınav farklı şeyler.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
Derse katılmayan öğrenci, kimi nereye şikayet ediyor kusura bakma da dostum çok fazla gaza geliyorsunuz bu gibi durumlarda. Gözlerim PKK öven hoca gördü onu attıramadık. Sözlüden düşük veren hocayı nasıl attırdınız acaba :D
hocam size kendimi ispatlamak zorunda değilim arkadaş sürekli katılmıyor ama derse karşıda bir sorunu yok ayrıca dikkatli okuyun katılmayan kızlarada yüksek veriyormuş idrak sorununu çözelim önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom