FyeLowie
80+ Bronze
- Katılım
- 12 Şubat 2022
- Mesajlar
- 1,111
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 482
Test bitti mi ?Nasıl yapabilirim hocam?
Test bitti mi ?Nasıl yapabilirim hocam?
Onun uygulaması var. Ama öncesinde bütün bilgilerini yedekle ve diskin haricinde bir diskteki işletim sistemi ile yap. Çünkü bütün veriler silinecek.Nasıl yapabilirim hocam?
Hocam yarıda bıraktım 487 GB'ı bitti sadece 1 tane kırmızı çıktı.Test bitti mi ?
Keşke bırakmasaydın. Devam etseydi bari. Neyse olan olmuş. Sen başka bir diskten işletim sistemini aktar veya kur sonrasında bu program ile llf yap.Hocam yarıda bıraktım 487 GB'ı bitti sadece 1 tane kırmızı çıktı.
Bad sector' ü silmez diye biliyorum Low level format ?Onun uygulaması var. Ama öncesinde bütün bilgilerini yedekle ve diskin haricinde bir diskteki işletim sistemi ile yap. Çünkü bütün veriler silinecek.
Şimdi hocam şuan 2 tane diskim var bir tanesi Yerel Disk (Windows içinde var)Onun uygulaması var. Ama öncesinde bütün bilgilerini yedekle ve diskin haricinde bir diskteki işletim sistemi ile yap. Çünkü bütün veriler silinecek.
Benim konuyla karıştırdım.Pardon
Hocam bu soruma yanıt verir misiniz?Şimdi hocam şuan 2 tane diskim var bir tanesi Yerel Disk (Windows içinde var)
Biri de Minicik Disk adlı var.
Şimdi ben bir uygulamayla Minicik Disk adlı diske low level format yapabilir miyim?
Tam olarak dediğinizi anlamadım. Minicik disk dediğiniz ne oluyor?Hocam bu soruma yanıt verir misiniz?
Minicik Disk dediğim 2.diskimBenim mavi ekran konusuyla karıştırdım biran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam olarak dediğinizi anlamadım. Minicik disk dediğiniz ne oluyor?
Lütfen disk yönetimi üzerinden gönderir misiniz bilgileri? Çünkü aynı HDD veya SSD üzerinde olma ihtimali var.Minicik Disk dediğim 2.diskim Alıntıyı görüntüle
Lütfen disk yönetimi üzerinden gönderir misiniz bilgileri? Çünkü aynı HDD veya SSD üzerinde olma ihtimali var.