Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
İlk olarak driverla alakası yokmuş minidump dosyasının.Bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gene driver vakası ne çok driver sorunu yaşayan var kardeşim şimdi ilk önce eğer windowsa girebiliyorsan ddu ile driverlarını kaldır giremiyorsan format zaten.
Lan bana boşuna driverları sildirdiler yawİlk olarak driverla alakası yokmuş minidump dosyasının.
Samsung Magician ve Zero tier yazılımlarını kaldır, SYS onarımı yap ve BIOS güncelle.
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...forum.donanimarsivi.com
Bir önceki vatandaşda yemiş onun minidumpu açık kalmış karışmış allahtan bakmışsın vesemir teşekkür edeirm.İlk olarak driverla alakası yokmuş minidump dosyasının.
Samsung Magician ve Zero tier yazılımlarını kaldır, SYS onarımı yap ve BIOS güncelle.
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...forum.donanimarsivi.com
Kusura bakma işte karıştığı için bende diyorum yaw bu 3 oldu herkesde driver çökmesi yaşıyor falan diye kusura bakma tekrardan.Lan bana boşuna driverları sildirdiler yaw
Sağ ol abi
21.3.1 kur Forza 150FPS beni dinle xDLan bana boşuna driverları sildirdiler yaw
Sağ ol abi
Bir önceki vatandaşda yemiş onun minidumpu açık kalmış karışmış allahtan bakmışsın vesemir teşekkür edeirm.
Seninkisi tuttuda benimkisine sıra geldi.talha muratın 1 dediği 2 tutmuyo valla D:DD
Şimdi bu ne demek oluyor?
Şimdi bu ne demek oluyor?
Allah allah yeni dil çıktı benim haberim yok demek , nereden öğrenebilir site , video ve kanal falan varsa öneriğe açığım ona göre bende konuşucam.
Aga sen en son konuşunca bana driver sildirdin ya klHASDKLJHASkdasdAllah allah yeni dil çıktı benim haberim yok demek , nereden öğrenebilir site , video ve kanal falan varsa öneriğe açığım ona göre bende konuşucam.
aldığın hata bu DRIVER_POWER_STATE_FAILUREDosyalar ekte, bakabilecek biri varsa sevinirim. @VesemirAdsız klasör - Google Drive
drive.google.com
Ama eskimiş belki bu sebeple çökme olacaktı ne biliyon benim o karışıklığı yaptırmadığımı farzet.Aga sen en son konuşunca bana driver sildirdin ya klHASDKLJHASkdasd
Driver çöküntüsü vs bir hata değil.aldığın hata bu DRIVER_POWER_STATE_FAILURE