sizde de mi aynı sıkıntı var şuan bende de aynı şey var ve afedersin ödüm bi tarafıma kaçtı hocamValorant oynarken mavi ekran yiyorum. Arka plan resmimde kaybolup siyah ekran oluyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim
Siz sürücülerinizi doğru kurdunuzmu?@qwerty1029384756 hocam bugünde arkada valo açıkken alt tab da uğraşıyordum mavi ekran vermedi ama farem çok yavaş hareket ettirebiliyordum ve kulaklığa bip sesi geliyordu her hareket ettiğinde farem.
Ben sorunun vanguard yüzünden olduğunu düşünüyorum ama öyleyse nasıl çözücez bu sorunu yasizde de mi aynı sıkıntı var şuan bende de aynı şey var ve afedersin ödüm bi tarafıma kaçtı hocam
Nvidia dan ekran kartı sürücümü kurdum onun dışında armory create den gerekli yazılımları indirdim windows um da güncel. Bios güncellemesini bilgisayarımı ilk aldığım zaman yapmıştım. Bu mavi ekran sorunları son 2 haftada karşılaştığım sorunSiz sürücülerinizi doğru kurdunuzmu?
"hocam bugünde arkada valo açıkken alt tab da uğraşıyordum mavi ekran vermedi ama farem çok yavaş hareket ettirebiliyordum ve kulaklığa bip sesi geliyordu her hareket ettiğinde farem." demeniz birazda olsa garip geldi. Mavi ekran böyle sıkıntıları engellemek için çıkıyor. Farmat atmanızı öneririm.Ben sorunun vanguard yüzünden olduğunu düşünüyorum ama öyleyse nasıl çözücez bu sorunu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidia dan ekran kartı sürücümü kurdum onun dışında armory create den gerekli yazılımları indirdim windows um da güncel. Bios güncellemesini bilgisayarımı ilk aldığım zaman yapmıştım. Bu mavi ekran sorunları son 2 haftada karşılaştığım sorun
Bence güzel bir format atın.Arkaplanımda kaybolup duruyor. Siyah düz arka plan oluyor kendi kendine anlamadım gitti.
Bende onu düşündüm format atıcam birazdan. Formatı direkt bu bilgisayarı sıfırladan yapıyorum format flaşım yok sıkıntı olur mu"hocam bugünde arkada valo açıkken alt tab da uğraşıyordum mavi ekran vermedi ama farem çok yavaş hareket ettirebiliyordum ve kulaklığa bip sesi geliyordu her hareket ettiğinde farem." demeniz birazda olsa garip geldi. Mavi ekran böyle sıkıntıları engellemek için çıkıyor. Farmat atmanızı öneririm.
O bir işe yaramaz. Yapacaksanızda Bulut indirme ile yapın.Bende onu düşündüm format atıcam birazdan. Formatı direkt bu bilgisayarı sıfırladan yapıyorum format flaşım yok sıkıntı olur mu
hocam bende valo oynarken mavi ekran hatası alıyordum isterseniz bir valorant desteğe yazınBende onu düşündüm format atıcam birazdan. Formatı direkt bu bilgisayarı sıfırladan yapıyorum format flaşım yok sıkıntı olur mu