Excator23cm
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok haklısın Atatürkü savunun bazı aptallar hayatında kitap okumamıi kişiler ve bilgisi olamayan kişiler keza bunlar ben milletçiyim diye gezinenler içinde geçerli ama bunların arasında çok değerli ve bilgililerde var onların hakkını yememek lazımDoğu Akdenizin akıbeti meçhul bir deniz savaşı çıkacak gibi duruyor ama Türkiye bunu kaldıramaz ekonomik anlamda.
Bakın ekonominin kötü olmasının tek sebebi hükümet değil, evet ana etkeni hükümet ama bir geçmişe bakın. Bu ülke neredeyse 50 senedir bir terör tehditi ile uğraşıyor sadece terör değil dış mihraklarda NATO gibi ülkeyi içten sömürüyorlar eğer gerçekten zafer elde etmek istiyorsak korkaklığı bir kenara atın. Birsürü kişi ''BeĞn aTaTürkÇüyüM ÖlüMe GiDeRim uLeyN'' diye etrafta geziyor Atatürk onları görse ne derdi çok merak ediyorum. Ben Atatürkçüyüm demekle ülkeye bir katkıda bulunamazsınız Atatürkçüyseniz Atatürkçülüğün arkasında durup korkaklığı bir kenara atın zaten başımıza ne geldiyse bu sosyal medya ve popüler kültür yüzünden geldi bu sorunu MİLİTARİZM rejimi ile yok edebiliriz Türkiye cumhuriyetine zarar veren her unsuru MİLİTARİZM ile yok edebiliriz ama önce hükümetin gitmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısın düzelttimDoğru bende yanlış hatıralmışım Düzeltmen güzel olur zira çok yanlış bir cümle çıkıyor ortaya