Neler Yeni

Mavi vatan!!! 1000 yıllık sebepleri ile vaktiniz varsa lütfen okuyun

Excator23cm

80+ Gold
Doğu Akdenizin akıbeti meçhul bir deniz savaşı çıkacak gibi duruyor ama Türkiye bunu kaldıramaz ekonomik anlamda.
Bakın ekonominin kötü olmasının tek sebebi hükümet değil, evet ana etkeni hükümet ama bir geçmişe bakın. Bu ülke neredeyse 50 senedir bir terör tehditi ile uğraşıyor sadece terör değil dış mihraklarda NATO gibi ülkeyi içten sömürüyorlar eğer gerçekten zafer elde etmek istiyorsak korkaklığı bir kenara atın. Birsürü kişi ''BeĞn aTaTürkÇüyüM ÖlüMe GiDeRim uLeyN'' diye etrafta geziyor Atatürk onları görse ne derdi çok merak ediyorum. Ben Atatürkçüyüm demekle ülkeye bir katkıda bulunamazsınız Atatürkçüyseniz Atatürkçülüğün arkasında durup korkaklığı bir kenara atın zaten başımıza ne geldiyse bu sosyal medya ve popüler kültür yüzünden geldi bu sorunu MİLİTARİZM rejimi ile yok edebiliriz Türkiye cumhuriyetine zarar veren her unsuru MİLİTARİZM ile yok edebiliriz ama önce hükümetin gitmesi lazım.
Çok haklısın Atatürkü savunun bazı aptallar hayatında kitap okumamıi kişiler ve bilgisi olamayan kişiler keza bunlar ben milletçiyim diye gezinenler içinde geçerli ama bunların arasında çok değerli ve bilgililerde var onların hakkını yememek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru bende yanlış hatıralmışım :p Düzeltmen güzel olur zira çok yanlış bir cümle çıkıyor ortaya
haklısın düzelttim

Excator23cm

80+ Gold
Türkiye ekonomisi 1 kaldıramazsa Yunan ekonomisi 10 kaldıramaz :)
zaten savaş çıksa da kesşke yunanla savaşsak ama yuanan değil ingiliz italyanla ruslarda bunların içinde ekonomi kötü olabilir ama savaş anında gerçekten güçlüyüz

drocco

80+ Bronze
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne Türkistan...Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir:Turan!"

T.P.G.

80+ Titanium
Yunanistanda 10 milyon insan var. Bir düşün 80 milyon kişiye bakmak mı daha zor 10 milyon kişiye mi?
Yunan ekonomisi mi TR ekonomisi mi? CB'nımız zaten aldığı vergilerle bırak 83 milyonu 100 milyonu besler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten savaş çıksa da kesşke yunanla savaşsak ama yuanan değil ingiliz italyanla ruslarda bunların içinde ekonomi kötü olabilir ama savaş anında gerçekten güçlüyüz
O saydığın hiçbir ülke savaş çıksa TR ile sıcak çatışmaya girmez.

Excator23cm

80+ Gold
Yunanistanda 10 milyon insan var. Bir düşün 80 milyon kişiye bakmak mı daha zor 10 milyon kişiye mi?
savaş anında altın gibi bir kozumuzda var ama ne kadar kullanılır bilmem

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Türkiye Misak milli topraklarını istiyor bununda beraber Misak milli kıta sahanlığı,da istiyor Yunanistan ise aynı şekilde megali idea kıta sahanlığı,da istiyor aslında iki taraf,da kendileri taviz verse doğu akdeniz yine huzur ve barış ortamı olur

Top Bottom