tecno camon 20s pro 5g ve redmi note 12 pro 5g modellerine bakabilirsin ama unutma tecno olan daha iyi genel olarakSelamın aleyküm günaydın iyi forumlar. en fazla 12 bin tl lik bir telefon önerisi istiyorum belleği en düşük 128 olsun başkada bir seçeneğim yok
bütçe çıkarsa samsung a35 çıkmassa m34 veya redmi note 12 pro 5gSelamın aleyküm günaydın iyi forumlar. en fazla 12 bin tl lik bir telefon önerisi istiyorum belleği en düşük 128 olsun başkada bir seçeneğim yok
m34 bu bütçeye alınmazbütçe çıkarsa samsung a35 çıkmassa m34 veya redmi note 12 pro 5g
oyun oynamayacaksa m34 alabilir onun dışında senin dediğin tecno da iyimiş görmemişim onum34 bu bütçeye alınmaz
evet genel olarak iyi bi marka ürünleri tabii ki samsung seviyesinde değil kendimde pova 5 modelini kulanıyorum en uygun fiyatlı oyuncu telefonu olarak geçen model .d neyse tecnonun ödülüde var müşteri hizmetlerinde en iyi sonuç almış olan markaydı yada şikayetmi neydi öyle bi 1.liği var alabilirsin tecno türkiye garantili almaya çalıştecno bilindik bir marka mı ? güvenebilir miyim
haklısın m34le oyun oynanmaz zaten ama bu fiyatlara kendi dediğin a35 çok daha mantıklı benceoyun oynamayacaksa m34 alabilir onun dışında senin dediğin tecno da iyimiş görmemişim onu
Anladım teşekkür ederim yardım için.evet genel olarak iyi bi marka ürünleri tabii ki samsung seviyesinde değil kendimde pova 5 modelini kulanıyorum en uygun fiyatlı oyuncu telefonu olarak geçen model .d neyse tecnonun ödülüde var müşteri hizmetlerinde en iyi sonuç almış olan markaydı yada şikayetmi neydi öyle bi 1.liği var alabilirsin tecno türkiye garantili almaya çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısın m34le oyun oynanmaz zaten ama bu fiyatlara kendi dediğin a35 çok daha mantıklı bence
se 2 yada 3.nesilSelamın aleyküm günaydın iyi forumlar. en fazla 12 bin tl lik bir telefon önerisi istiyorum belleği en düşük 128 olsun başkada bir seçeneğim yok
iphone se 2 yada 3.nesil reis redmi asla önermem 1 2 sene sonra elinde kalacak ayrıca işlemcileride appela göre berbatAnlamadım reis tam ismini yazarmısın