Max 1500 tl psu onerisi

Hasan344

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,488
Emekli thermaltake güç kaynağım artık yeni aldığım bileşenlere yetmemeye başladı. 1500tl'ye kadar en az 600w psu önerir misiniz? Birde alta koyduğum linkteki nasıl sizce ?

Emekli thermaltake güç kaynağım artık yeni aldığım bileşenlere yetmemeye başladı. 1500tl'ye kadar en az 600w psu önerir misiniz? Birde alta koyduğum linkteki nasıl sizce ?
Sigaralı ortamda kullanılmış yorgun psu . Corsair cx serisi ikinciellere bakmakta fayda var .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi 2k yapıp NZXT c750 almak daha mantıklı 0 psu hem.

İkinci else psu pek önermezler ama ne kadar kullanıldığını sorun hocam eğer çok kullanılmamışsa alabilirsiniz ama sıfır olarak şunu öneririm.

Bütçeniz artarsa farklı seçeneklerde olabilir tabi hocam.
İkinci elde psu alırken tavsiyem dikkatlice alın ne kadar kullanıldığı ve nasıl kullanıldığı önemli.

500 tl daha koyabilirseniz ya da naysla 1900’e gelir bu psu 400 tl fazlasına bunu alın derim hocam hem bütçenizi aşırı aşmaz hemde sıfır.Hemde bi ömür götürür.

Arkadaşlar attıklarınız bütçeyi aşıyor maalesef zaten 1500'e zorlayarak çıkmıştım birde ilanını koyduğum psunun güvenlik etiketi falan sağlam açılmamış duruyor. Sorunsuz ise alinir gibi geldi.

Sigaralı ortamda kullanılmış yorgun psu . Corsair cx serisi ikinciellere bakmakta fayda var .

Bütçeyi 2k yapıp NZXT c750 almak daha mantıklı 0 psu hem.
Hocam bahsettiğiniz psu 2800tl.

300tl daha koyup msi mag 600w almanızı öneririm ( 2 ay önce falan nzxt c750 2000TL idi az kalsın onu önerecektim bir baktım 3000tl olmuş şaka gibi bir haldeyiz)

300tl daha koyup msi mag 600w almanızı öneririm ( 2 ay önce falan nzxt c750 2000TL idi az kalsın onu önerecektim bir baktım 3000tl olmuş şaka gibi bir haldeyiz)
Haklısınız hocam. Msi olan modeli aldim.

msi olan model iyi değil bu arada a600dn modelini aldıysanız

Geri