Max 15K fiyata 2K Monitör Önerisi

ZlpFilee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Bütçe
15000
Arkadaşlar normalde Casper Excalibur 2k 144hz monitör kullanıyordum. Uzun süredir ekranın orta ve sağ tarafında siyah dikey şerit şeklinde kararma vardı. Bugün ise önce sol taraf, ardından tüm ekran ışığı söndü. ChatGPT ye göre "Backlight failure" sorunuymuş olay.

Yine 2k monitör arıyorum ama bu konularda bilgim yok. Araştırırken ASUS ROG XG27ACS bu marka ile karşılaştım ve fiyat 11k.
Bu monitörde IPS glow çok falan demişler ama dediğim gibi anlamıyorum.

Bana güzel bir öneri yapabilir misiniz lütfen.

Arkadaşlar normalde Casper Excalibur 2k 144hz monitör kullanıyordum. Uzun süredir ekranın orta ve sağ tarafında siyah dikey şerit şeklinde kararma vardı. Bugün ise önce sol taraf, ardından tüm ekran ışığı söndü. ChatGPT ye göre "Backlight failure" sorunuymuş olay.

Yine 2k monitör arıyorum ama bu konularda bilgim yok. Araştırırken ASUS ROG XG27ACS bu marka ile karşılaştım ve fiyat 11k.

Yüksek Hz ve küçük ekran istersen benimkini önerebilirim

bunları birde yeni çıkan ktcyi önerebilirim ancak ktcyi bilmiyorum trde henüz inceleme videosu yok ama

@Tayfunns inceleme yapmış bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam senden video bekliyodum netlik hakkında
ppi değeri çok iyi bu arada hocam cam gibi görüntü arkadaşın monitörde

bunları birde yeni çıkan ktcyi önerebilirim ancak ktcyi bilmiyorum trde henüz inceleme videosu yok ama

Evden çalışıyorum. İşimden dolayı 27 inc altında almayı düşünmüyorum, küçük geliyor. Ayrıca masamdan dolayı da 27 inc üstünde monitörde istemiyorum hocam. 27 inc 2k monitör önerileri daha çok işime yarar açıkcası.

Evden çalışıyorum. İşimden dolayı 27 inc altında almayı düşünmüyorum, küçük geliyor. Ayrıca masamdan dolayı da 27 inc üstünde monitörde istemiyorum hocam. 27 inc 2k monitör önerileri daha çok işime yarar açıkcası.
tam olarak 27inc 2k istiyosan attığım asusa bakabilirsin iyi monitördür

hocam bu arada ekran kartın 2k (oyun için)pek uyun değil eğer imzan güncel ise haberin olsun bı fiyatlara çıkman gerekmiyor 144hz yeterli

KTC H27E6

Hocam bugün yada yarın rehber atıcam foruma.

Hocam selam tabii ki bu https://www.incehesap.com/ktc-27-h27e6-320hz-1ms-2k-fast-ips-pivot-gaming-monitor-fiyati-85586/

https://www.REFERAL LİNK!eMnkGbOgFA/

Şu sıralar alabileceğin en mantıklı monitör budur hocam

https://www.REFERAL LİNK!eMnkGbOgFA/

Şu sıralar alabileceğin en mantıklı monitör budur hocam
hocam herkes öneriyorda tayfun hocam hariç kimsenin 1 tek incelemesi yok trde neye göre öneriyosunuz anlayamadım bi kroniği bir sorunu varmıdır bilmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri