Max 15k Si̇stem Toplama

özellikleri beğenmiyorsanız akakceden kendiniz toplayın hocam, h610m i5 12400f yanına uyar .kasmadan dediğiniz için amd de 6600 nvidiada 1660ti olabilir kasa olarak msi mag100r benim beğendiğim bir kasa .ramler Cl16 ,en kötü 3200mhz ssd olarak 2000/1600 modeller uzun süre götürür sizi
Evet bu özelliklere yakın parçaları topladım. Yukarıda da belirttiğim gibi;
Ortaya en iyi sistemi çıkarabilmek için de farklı insanların tavsiyelerini de almaya çalışıyorum. Belki benim bulduğum parçayı daha uyguna ya da daha iyisini aynı fiyata bulabilenler olur. Siz de kendi sisteminizi ortaya koyabilir misiniz?
Asıl istediğim şey bu sadece.

Hocam akakçe gösteriyor ya zaten 😁
Evet gösteriyor ama her yerde değil maalesef. Akakce'den atıyorum bana yeterli olan bir psu'yu 800 TL ye buldum. Aynı psu'yu burdan başkasında gördüm daha düşüğe başka bir yerden bulmuş mesela. Bu gibi durumlar için böyle bir konu açtım. Akakce bütün sitelere destek vermiyor.

Evet gösteriyor ama her yerde değil maalesef. Akakce'den atıyorum bana yeterli olan bir psu'yu 800 TL ye buldum. Aynı psu'yu burdan başkasında gördüm daha düşüğe başka bir yerden bulmuş mesela. Bu gibi durumlar için böyle bir konu açtım. Akakce bütün sitelere destek vermiyor.
Tamam hocam ben de araştırayım atarim bulduklarımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa mag100r 1200 1500 aralığında bulabilirsiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/79342/fsp-performance-550w-80-bronze-120mm-guc-kaynagi/
diğer parçalara bakmadım hocam topladım dedğiniz için

Kasa mag100r 1200 1500 aralığında bulabilirsiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/79342/fsp-performance-550w-80-bronze-120mm-guc-kaynagi/
diğer parçalara bakmadım hocam topladım dedğiniz için
Teşekkür ederim.

Anakart konusunda da net olduğum için (Asus Prime H610M-A D4) sanırım ekran kartını rx 6500 xt'ye düşüreceğim. Yeterli gibi benim için 6500 xt.

Teşekkür ederim.

Anakart konusunda da net olduğum için (Asus Prime H610M-A D4) sanırım ekran kartını rx 6500 xt'ye düşüreceğim. Yeterli gibi benim için 6500 xt.
1650-1660 arası kart hocam 2 3 sene daha götürür o da şimdiden hayırlı olsun

Toplayıp gönderebilir misin parçaları? Neden olaya sadece ekran kartı ve işlemci olarak bakıyorsunuz? Tek amacı oyun olmayacak bu bilgisayarın.
Neden mi bakıyorum söylim zaten pc alsan minimun 16gb ram 500gb m2 ssd güzel bir kasa psu alıcaksın. bunları söyleme ihtiyacı duymadım

Amacını söyle o zamanda tavsiye verelim? En pahalı bileşenlerin bunlar olduğu için ön planda tutuyoruz ç
Tamam zaten onlara yüklenin. Demek istediğim diğer parçaları da söyleyin. Ekran kartını iyi alıp fiyatı uçurduktan sonra alınabilecek en kötü anakartı mı alıyorsunuz yoksa yine iyi bir anakart mı. Sizi bu fiyatlara ulaştıran anakart kasa ram falan ne? Bunları asla söylemiyorsunuz. En başta da söylediğim gibi. Kendi sisteminizi ortaya çıkarmanızı istedim. Bilgisayar sadece işlemci ve ekran kartından ibaret değil. Konu başlangıç mesajımı okumadan yorum yaptığınızı düşünmeye başladım gerçekten.

Kısacası bakış açısı sadece işlemci ve ekran kartını al diğer parçalar zaten gelir olmasın istedim. Kalan parçalar zaten olmak zorunda diye söylemeye gerek duymamak kulağa çok saçma geliyor.

Toplanan sistemlerin ya kasasını beğenmiyorum ya da anakartını veya kullanılan ssdyi. Genel olarak sadece oyun odaklı çıktığı için sadece ekran kartı ve işlemciye yüklenildiği için diğer parçalar kötü oluyor. Kötü demek belki yanlış olur ama istediğim gibi olmadığı kesin.
İsteğine göre konfigure edebilirsin olmadi sistemi aldıktan sonra satar istediğin parçayı alırsın söz konusu indirimler baya yüksek meblalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,249
Üyeler
191,570
Son üye
alptmcn
Geri