Öneri Max 16 K telefon önerisi ?

artık alınmaz o
Ben geçen ay aldım iyiki de almışım hiçbir konuda üzmedi beni daha önce iPhone 11 Pro Max kullandım Nothing'in arka kamerası çok çok daha iyi

Arkadaşlar önerdiğiniz tüm telefonları bi sıralama yapsak fiyatlarıyla birlikte bi olurmu belki alıcakları yerde yoktur bi alttaki sıradakini alırlar

Ben geçen ay aldım iyiki de almışım hiçbir konuda üzmedi beni daha önce iPhone 11 Pro Max kullandım Nothing'in arka kamerası çok çok daha iyi
s21fe, a55 gibi konu sahibinin bütçesini aşmayan telefonlar varken np1 almaya değmez 12 13k ya belki alınabilir

s21fe, a55 gibi konu sahibinin bütçesini aşmayan telefonlar varken np1 almaya değmez 12 13k ya belki alınabilir
Kılıfı + Kırılmaz Camı ile birlikte 12.699TL'ye almıştım 30 Nisan'da

s21fe Aklıma ufakda olsa yattı başkan onu bi incelicem Sağolasın
12 ay pesin fiyatina taksit imkani var fibabankta fiyati 16.5k galiba onuda degerlendirebilirsin ayni imkan a55 içinde gecerli diye biliyorum

12 ay pesin fiyatina taksit imkani var fibabankta fiyati 16.5k galiba onuda degerlendirebilirsin ayni imkan a55 içinde gecerli diye biliyorum
Söyledim değerlendirirler duruma göre Şuan Samsung Galaxy S21 FE 5G modellini söyledim bi bakın ona diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,508
Üyeler
188,946
Son üye
tryhard333
Geri