igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,150
artık alınmaz oNothing Phone 1
artık alınmaz oNothing Phone 1
Ben geçen ay aldım iyiki de almışım hiçbir konuda üzmedi beni daha önce iPhone 11 Pro Max kullandım Nothing'in arka kamerası çok çok daha iyiartık alınmaz o
s21fe, a55 gibi konu sahibinin bütçesini aşmayan telefonlar varken np1 almaya değmez 12 13k ya belki alınabilirBen geçen ay aldım iyiki de almışım hiçbir konuda üzmedi beni daha önce iPhone 11 Pro Max kullandım Nothing'in arka kamerası çok çok daha iyi
Kılıfı + Kırılmaz Camı ile birlikte 12.699TL'ye almıştım 30 Nisan'das21fe, a55 gibi konu sahibinin bütçesini aşmayan telefonlar varken np1 almaya değmez 12 13k ya belki alınabilir
hayırlı olsunKılıfı + Kırılmaz Camı ile birlikte 12.699TL'ye almıştım 30 Nisan'da
s21fe Aklıma ufakda olsa yattı başkan onu bi incelicem Sağolasıns21fe, a55 gibi konu sahibinin bütçesini aşmayan telefonlar varken np1 almaya değmez 12 13k ya belki alınabilir
A54, S23 Fe, S21 Fe modellerine bayılıyorum ne fazla büyük ne fazla küçük özellikle en sevdiğim telefon Googie Pixel 9 Pros21fe, a55
12 ay pesin fiyatina taksit imkani var fibabankta fiyati 16.5k galiba onuda degerlendirebilirsin ayni imkan a55 içinde gecerli diye biliyorums21fe Aklıma ufakda olsa yattı başkan onu bi incelicem Sağolasın
Söyledim değerlendirirler duruma göre Şuan Samsung Galaxy S21 FE 5G modellini söyledim bi bakın ona diye12 ay pesin fiyatina taksit imkani var fibabankta fiyati 16.5k galiba onuda degerlendirebilirsin ayni imkan a55 içinde gecerli diye biliyorum
2. nesil olmasina dikkat et ilk nesilde aşırı ısınma sikayetleri varSöyledim değerlendirirler duruma göre Şuan Samsung Galaxy S21 FE 5G modellini söyledim bi bakın ona diye
Eyvallah onuda söyledim bakıcaklar2. nesil olmasina dikkat et ilk nesilde aşırı ısınma sikayetleri var
hangi telefonu alırsan al şimdiden hayırlı olsunEyvallah onuda söyledim bakıcaklar