easysmx in sitesi güvenilir gelmedi
güvenilir hocameasysmx in sitesi güvenilir gelmedi
Bu ikisinden başka önerme şansın varmıgüvenilir hocam
yeni konu açılmış kesinlikle o kolu al yurt dışıymışBu ikisinden başka önerme şansın varmı
Bluetooth bağlantısı ile kötü mü olur hocam nasıl olurkablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Ben olsam biraz daha bütçe artırıp 8bitdo Ultimate C2 alırdım.Bu ikisinden başka önerme şansın varmı
Hocam bu donglesizyeni konu açılmış kesinlikle o kolu al yurt dışıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bluetooth bağlantısı ile kötü mü olur hocam nasıl olurkablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Hocam hiç beklemek istemiyorum oyunlar bile hazır şimdiki bütçeme göre bi gamepad alıp oynamak istiyorumBen olsam biraz daha bütçe artırıp 8bitdo Ultimate C2 alırdım.
Fantech Shooter 3, Big Big Won Gale de bakabilirsiniz.Hocam hiç beklemek istemiyorum oyunlar bile hazır şimdiki bütçeme göre bi gamepad alıp oynamak istiyorum
Onlarda 2000 i buluyodu heralde kargo parasıylaFantech Shooter 3, Big Big Won Gale de bakabilirsiniz.
Yani ne diyebilrim hocam. O zaman ilk önerilen easymx x5 ya da gamesir nova lite alıp geçeceksiniz.Onlarda 2000 i buluyodu heralde kargo parasıyla