RykerBeast
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Max 175tl ardunio set alıcağım yeni başlayacağım için yanında kitabıda olursa daha iyi olur.Bu butceye uygun bir set öneririmisiniz.
daha yeni başlıyıcam once bi oğreneyim ona gore bakıcamArdunio ile ne yapmayı planlıyorsun?
kaça aldınBen almıştım 1 ay kullandım şu an yatıyor.d
Bi zaman heves ediyor insan bende kursuna felan gittim ama sonra bırakım sarmıyor.Kişiden kişiye değişir tabi.daha yeni başlıyıcam once bi oğreneyim ona gore bakıcam
100daha yeni başlıyıcam once bi oğreneyim ona gore bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaça aldın
Evet, açıkçası beni sarmıştı ama insanlar ardunio ile ne yapıyor gram anlamıyorum. Ticari amaçla kullanılmayacaksa bana saçma geliyor, ben ise nasıl kullanılacağını bulamadım ve iyice ilerlememe rağmen bırakmıştım.Bi zaman heves ediyor insan bende kursuna felan gittim ama sonra bırakım sarmıyor.Kişiden kişiye değişir tabi.
Aynıyım.dEvet, açıkçası beni sarmıştı ama insanlar ardunio ile ne yapıyor gram anlamıyorum. Ticari amaçla kullanılmayacaksa bana saçma geliyor, ben ise nasıl kullanılacağını bulamadım ve iyice ilerlememe rağmen bırakmıştım.
Arduino ticari amaç ile kullanılmaz Arduino bir eğitim kartı ve ticari işler için pic kullanılır devre kartları işlere göre tasarlanır ve pic ile kodlanirEvet, açıkçası beni sarmıştı ama insanlar ardunio ile ne yapıyor gram anlamıyorum. Ticari amaçla kullanılmayacaksa bana saçma geliyor, ben ise nasıl kullanılacağını bulamadım ve iyice ilerlememe rağmen bırakmıştım.