Max 175Tl Ardunio Set Önerisi

Reaksiyon skoru
69
Max 175tl ardunio set alıcağım yeni başlayacağım için yanında kitabıda olursa daha iyi olur.Bu butceye uygun bir set öneririmisiniz.

Ardunio ile ne yapmayı planlıyorsun?

Ben almıştım 1 ay kullandım şu an yatıyor.d

daha yeni başlıyıcam once bi oğreneyim ona gore bakıcam
Bi zaman heves ediyor insan bende kursuna felan gittim ama sonra bırakım sarmıyor.Kişiden kişiye değişir tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha yeni başlıyıcam once bi oğreneyim ona gore bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaça aldın
100

Bi zaman heves ediyor insan bende kursuna felan gittim ama sonra bırakım sarmıyor.Kişiden kişiye değişir tabi.
Evet, açıkçası beni sarmıştı ama insanlar ardunio ile ne yapıyor gram anlamıyorum. Ticari amaçla kullanılmayacaksa bana saçma geliyor, ben ise nasıl kullanılacağını bulamadım ve iyice ilerlememe rağmen bırakmıştım.

Evet, açıkçası beni sarmıştı ama insanlar ardunio ile ne yapıyor gram anlamıyorum. Ticari amaçla kullanılmayacaksa bana saçma geliyor, ben ise nasıl kullanılacağını bulamadım ve iyice ilerlememe rağmen bırakmıştım.
Aynıyım.d

Arduino ticari amaç ile kullanılmaz Arduino bir eğitim kartı ve ticari işler için pic kullanılır devre kartları işlere göre tasarlanır ve pic ile kodlanir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,204
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri