Yardım Max 2000tl klavye önerisi

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
2000
Arkadaşlar 2000tlye kadar mekanik klavye önerisi istiyorum numlocklu, switchi önemli değil hangisi daha f/p ise onu alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Hocam bunlarım numlocklu olanları var mı onu belirtmeyi unutmuşum ve hangisini almam daha iyi olur sizce
fp olarak atıığım model daha iyi fps türü oyunlar oynuyorsanz 8k hz iyidir genel kalşite ve sağlamlık olaraksa r65 iyi tamamen kulanım biçiminize bağlı

numlock sadece 100 lerde var onlarda bence gunumuzde fazla kullanilmaz gibi geliyoe, isterseniz ek numlocjlar var
Hocam arkadaşıma alıyorum da eşi de kullanıcak işi için gerekiyormuş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fp olarak atıığım model daha iyi fps türü oyunlar oynuyorsanz 8k hz iyidir genel kalşite ve sağlamlık olaraksa r65 iyi tamamen kulanım biçiminize bağlı
Hocam hem iş için hem de oyun için kullanılacak ama profesyonel düzeyde değil arkadaşımın ilk PC’si olcak fazla da bilmiyor oyunları filan yeni yeni başlıyor

Hocam arkadaşıma alıyorum da eşi de kullanıcak işi için gerekiyormuş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hem iş için hem de oyun için kullanılacak ama profesyonel düzeyde değil arkadaşımın ilk PC’si olcak fazla da bilmiyor oyunları filan yeni yeni başlıyor
arkadaşınız için ömür ve dayanıklılık ve kaltite önemliyse attığım alınır fakat fps türü oyunlar ağırlıkysa 8khz ve kablosuz kulanım güzel geliyoesa fun60 iyidir mad 60 öermiyorum ben

arkadaşınız için ömür ve dayanıklılık ve kaltite önemliyse attığım alınır fakat fps türü oyunlar ağırlıkysa 8khz ve kablosuz kulanım güzel geliyoesa fun60 iyidir mad 60 öermiyorum ben
Hocam 1.700 ve altı klavge önerebilir misiniz attığınızın tasarımını beğenmedim.

Tasarımı şu tarz olsa iyi olurdu

Hocam 1.700 ve altı klavge önerebilir misiniz attığınızın tasarımını beğenmedim.

yukarıda atıığğım 1600tl ki zaten yine aynı yorumum geçerlii 8k hz önemli mi size yoksa kalite ve dayanıklılık mı önemli yani fps türü oyunlar oynuyorsanız mad68 pro güzel bir seçenek olur r65 ise ömür olarak

yukarıda atıığğım 1600tl ki zaten yine aynı yorumum geçerlii 8k hz önemli mi size yoksa kalite ve dayanıklılık mı önemli yani fps türü oyunlar oynuyorsanız mad68 pro güzel bir seçenek olur r65 ise ömür olarak
68 he tercih etsem olmazmı tasarımıda güzel ve 8hz destekliyor.

Geri