Max 25 k bütçe akıllı telefon

oyunm

80+
Reaksiyon skoru
88
Bütçe
25000
Merhabalar,
25 k bütçeye beni 4 5 yıl götürebilecek bir telefon önerisi bekliyorum. Pubg gibi oyunlardan ziyade daha hafif oyunlar oynuyorum. Batarya benim için biraz ön planda. Çok fotoğraf çekmiyorum. Realme gt 2 pro ya yakınım şu an sizin önerileriniz nedir teşekkürler.

Gt2 pro iyidir hocam. 65w hızlı şarj büyük avantaj, kamerası da fena değil. Android 15 dahil alacak ve 4-5 yıl rahatlıkla götürür. Arayüzü temiz. Eğer s23 civarına çıkabiliyorsanız o da güzel olur. Biraz ufak cihaz ama sorun değilse sağlam cihaz

Gt2 pro iyidir hocam. 65w hızlı şarj büyük avantaj, kamerası da fena değil. Android 15 dahil alacak ve 4-5 yıl rahatlıkla götürür. Arayüzü temiz. Eğer s23 civarına çıkabiliyorsanız o da güzel olur. Biraz ufak cihaz ama sorun değilse sağlam cihaz
Maalesef s23 e çıkamam , telefonun ele oturması bana yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten şu an kullandığım s10 plus da 6.4 inç

Deneyimime bağlı olarak gt2 pronun batarya performansı gayet yeterli. Çok yoğun kullansanız bile 65w dengeliyor. Önceden biraz daha fazla ısınıyordu ancak son güncellemeyle ısınma azaldı gibi. Tavsiye ederim

Deneyimime bağlı olarak gt2 pronun batarya performansı gayet yeterli. Çok yoğun kullansanız bile 65w dengeliyor. Önceden biraz daha fazla ısınıyordu ancak son güncellemeyle ısınma azaldı gibi. Tavsiye ederim
Tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,292
Üyeler
190,186
Son üye
ses7
Geri