Max 25K sistem tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Merhabalar,
Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Bütçe: Max. 25K (monitör dahil)
Alacağım sistem beni 5-6 sene kafam rahat bir şekilde götürsün istiyorum. Fakat kafama takılan birkaç nokta var.
Bu PC'lerden hangisi alınır sizce?
Ayrıca bu pclerden birini alsam;
1) ileride ekran kartını yükseltebilir miyim? Anakart ile uyumluluk problemi oluşur mu?
2) Ram i yükseltebilir miyim?
3) bu sistemlerde işlemci soğutucu (cooler master I70C ARGB LGA1700 120MM" seçeneği var) almakta fayda var mı?
Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum..

Merhabalar,
Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Bütçe: Max. 25K (monitör dahil)
Alacağım sistem beni 5-6 sene kafam rahat bir şekilde götürsün istiyorum. Fakat kafama takılan birkaç nokta var.
Bu PC'lerden hangisi alınır sizce?
Ayrıca bu pclerden birini alsam;
1) ileride ekran kartını yükseltebilir miyim? Anakart ile uyumluluk problemi oluşur mu?
2) Ram i yükseltebilir miyim?
3) bu sistemlerde işlemci soğutucu (cooler master I70C ARGB LGA1700 120MM" seçeneği var) almakta fayda var mı?
Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum..
Hocam anladığım kadarıyla Intel işlemci Nvidia Gpu istiyorsunuz. Sorulara şimdi vaktim yok cevap yazamayacağım alternatif olarak
Kasa https://www.gaming.gen.tr/urun/5796...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Monitör

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Görüyorum ki çoğunlukla amd işlemci önerilmiş. Şuan Amd intel den daha iyi midir? Ayrıca amd ekran kartına çoğunluk soğuk bakıyor. Rtx ekran kartları şuan daha iyi değil mi?

Geri