- Konu Sahibi Konu Sahibi
redmi 9t nasıldırBu arada yazdığımı düşünün polis arkadaşım bile kaçak kullanıyor,fiyatlar pahalı bu fiyata kaçak ile daha güzel telefonlar alırsınız.![]()
redmi 9t nasıldırBu arada yazdığımı düşünün polis arkadaşım bile kaçak kullanıyor,fiyatlar pahalı bu fiyata kaçak ile daha güzel telefonlar alırsınız.![]()
Oyun oynama amacıylaysa alınmazredmi 9t nasıldır
Hyr, ürünü babam için alacağız ve en fazla 101 oynarOyun oynama amacıylaysa alınmaz
Konu için bayağı uğraşmışsınız teşekkürler.💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.com
Ozaman bu fiyat bandında hiçbiri üzmez.Bunların içinde M31S öneririmHyr, ürünü babam için alacağız ve en fazla 101 oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung Galaxy M22 128 GB
Oppo Reno 4 Lite 128 GB
Xiaomi Redmi 9T 128
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB
Samsung Galaxy M31S 128 GB
Bu ürülerin arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Samsung A12 var piyasada 2600 civarı bulabilirsin parmak izi sensörü var bunun dışında 3-4 sene işini görcek bi telefonBütçe max 3500 TL ama 3k civarları çok daha iyi olur.
markası reeder gibi markalar olmasın
hafızası 128 gb olmalı
M31s alabilirsiniz. Reno 4 Lite’dan daha iyi olan Reno 5 Lite da alabilirsiniz.Konu için bayağı uğraşmışsınız teşekkürler.
yukarıda yazdığım telefonlardan hangisini önerirsiniz?
Teşekkür ederim, dediğim gibi babama alacağımız için; online bankacılık, sosyal medya vs. yeterli ancak babam bir telefon aldı mı en az 4-5 kullanmak ister o yüzden ince eleyip sık dokuyoruzOzaman bu fiyat bandında hiçbiri üzmez.Bunların içinde M31S öneririm