- Konu Sahibi Konu Sahibi
redmi 9t nasıldırBu arada yazdığımı düşünün polis arkadaşım bile kaçak kullanıyor,fiyatlar pahalı bu fiyata kaçak ile daha güzel telefonlar alırsınız.
redmi 9t nasıldırBu arada yazdığımı düşünün polis arkadaşım bile kaçak kullanıyor,fiyatlar pahalı bu fiyata kaçak ile daha güzel telefonlar alırsınız.
Oyun oynama amacıylaysa alınmazredmi 9t nasıldır
Hyr, ürünü babam için alacağız ve en fazla 101 oynarOyun oynama amacıylaysa alınmaz
Konu için bayağı uğraşmışsınız teşekkürler.💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.com
Ozaman bu fiyat bandında hiçbiri üzmez.Bunların içinde M31S öneririmHyr, ürünü babam için alacağız ve en fazla 101 oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung Galaxy M22 128 GB
Oppo Reno 4 Lite 128 GB
Xiaomi Redmi 9T 128
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB
Samsung Galaxy M31S 128 GB
Bu ürülerin arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Samsung A12 var piyasada 2600 civarı bulabilirsin parmak izi sensörü var bunun dışında 3-4 sene işini görcek bi telefonBütçe max 3500 TL ama 3k civarları çok daha iyi olur.
markası reeder gibi markalar olmasın
hafızası 128 gb olmalı
M31s alabilirsiniz. Reno 4 Lite’dan daha iyi olan Reno 5 Lite da alabilirsiniz.Konu için bayağı uğraşmışsınız teşekkürler.
yukarıda yazdığım telefonlardan hangisini önerirsiniz?
Teşekkür ederim, dediğim gibi babama alacağımız için; online bankacılık, sosyal medya vs. yeterli ancak babam bir telefon aldı mı en az 4-5 kullanmak ister o yüzden ince eleyip sık dokuyoruzOzaman bu fiyat bandında hiçbiri üzmez.Bunların içinde M31S öneririm