Max 35k Bütçeye Öneri

thebizzon

80+
Reaksiyon skoru
77
Bütçe
35000
Şu an A35 kullanıyorum. Annemin telefona ihtiyacı var. A35i annneme verip kendi telefonumu yükseltmek istiyorum. Maksimum bütçe 35 k fazla para vermek istemiyorum.En son ihtimal 35k vermek istiyorum. Aklımda Samsung S25FE var fakat nothing 3A modelide bana yeterli geldi üstelik 6 taksit imkanıda var. Nothing hakkında bilginiz var mı? Alınabilir mi? Yoksa başka önerileriniz mevcut mu?

Şu an A35 kullanıyorum. Annemin telefona ihtiyacı var. A35i annneme verip kendi telefonumu yükseltmek istiyorum. Maksimum bütçe 35 k fazla para vermek istemiyorum.En son ihtimal 35k vermek istiyorum. Aklımda Samsung S25FE var fakat nothing 3A modelide bana yeterli geldi üstelik 6 taksit imkanıda var. Nothing hakkında bilginiz var mı? Alınabilir mi? Yoksa başka önerileriniz mevcut mu?

Samsung iyidir. Teknik destekleri ve garantisinde de beni hiç uğraştırmadılar kullandığım sürede.

Nothing kullanıyorum 3 senedir hiç sorunu yok her daim akıcı ve çok güzel telefon.
3A çok iyi bir tercih olacak. ama Max 35K diyor ise ve annen kullanabilir ise 36999 a Nothing phone 3.
Ama annenin çok kullanımı yok ise whatsapp instagram facebook filan ise 3a hayli hayli işini görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,966
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri